Movies I've Watched Lately #19

Og så kom der en pakke fra Asos ind af døren..

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Mit dankort er godt nok gået i selvsving her i oktober. Ikke så godt, det stopper nu! Forleden modtog jeg en pakke fra Asos med nogle ret så lækre ting. De havde 10% på en masse varer, så jeg lod mig måske rive en smule med. Nederdelen fandt jeg dog i udsalget, så den kostede en slik. Skjorten har jeg tidligere blogget om, og den er kun pænere i virkeligheden! Den hvide krave kan endda knappes af, så der kun er den blåstribede tilbage. Ret fin detalje. Den blå bluse er ret specielt, og vist faktisk også nu det eneste navy i min garderobe. Den er vildt flatterende, men også noget af en opgave at tage på pga. den smalle og figursyede talje, som jo ligesom skal over brystet og skuldrene (havde jeg været bare én skål større, og det er ikke fordi, at de er store, så tror jeg ikke, at det kunne lade sig gøre). Så heldigvis for det! Jeg har allerede taget nederdelen og skjorten i brug, og der går nok heller ikke længe før blusen bliver indviet, så forvent ouftitbilleder med alle ting i den kommende tid.

Photobucket
   

10 kommentarer

 • Emma

  Fedt fedt fede køb! Jeg har selv overvejet at købe skjorten. Hvordan er den i størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Prøv at bruge deres size guide, den synes jeg i hvert fald hjælper rigtig meget. Jeg ligger selv imellem deres 8 og 10, men jeg er tættest på 8, så det var den jeg valgte, og den passer i hvert fald fint. Den er jo lidt løs i fittingen, så hvis man ikke passer deres mål fuldstændig, så gør det ikke så meget. Hvis jeg er meget i tvivl, så kan jeg altså også finde på at bestille to størrelser. Når deres porto er gratis, virker det ikke så slemt at skulle bruge lidt på at sende den ene retur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg synes de ting du selv har syet er vildt flotte især jakken du lige har postet et billede af på instragram! Kan du måske ligge en guide ud til hvordan man selv kan sy sådan en eller begynde at sælge dem
  Du laver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak! Der kommer et indlæg om netop de spørgsmål i morgen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hader når du viser dine nye køb – jeg bliver altid så fristet!!!!! 😀 Hold nu kæft nogle fede ting du har købt. Nederdelen indbegrebet af minimalisme, åh hvor er den smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hahahaha! Og jeg hader, at jeg altid tror, at jeg kan kigge forbi onlineshops uden at blive fristet. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med den første bluse, den er virkelig pæn! Glæder mig til at se hvordan du vil style den 🙂

  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Og stofkvaliteten er så lækker, kan jeg godt fortælle! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkeligt fine køb, glæder mig til at se outfit billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Movies I've Watched Lately #19