Today's outfit: navy and white leather

Servicemeddelelse: nu med rejseguide

Photobucket

Okay, rejseguide er måske at tage munden lidt for fuld, men til de interesserede har jeg tilføjet et nyt menupunkt i menuen, så man nemt kan finde og navigere rundt imellem de indlæg jeg har lavet om forskellige steder, jeg har været. Man kan vist roligt sige, at mine rejseindlæg er blevet mere og mere omstændige med tiden, så det er bestemt ikke i alle kategorier, der er lige meget at komme efter. Jeg har også tilføjet Aarhus, som dog heller ikke er så fyldestgørende lige nu, men som med tiden forhåbentlig kommer til at bestå af gode madanbefalinger og mindre turistprægede indlæg om Smilets By.

Da jeg pillede ved menuen, fik mine skrifttypeindstillinger pludselig sit helt eget liv. Jeg kan ikke finde den skrifttype, jeg havde før, som jeg faktisk var blevet ret glad for, så lige nu kører bloggen altså med en kursiv fætter, som var den, der skar mindst i mine øjne. Håber den er til at læse!

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's outfit: navy and white leather