New in: leopard babies

En weekend med fart på

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
DIY clutch and jacket, Acne dress, Dr. Martens shoes and gina Tricot choker. 

Som overskriften ret så fint indikerer står der er en ret begivenhedsrig weekend på programmet. Lige om lidt fræser jeg til Østjylland, hvor der i aften er 60 års fødselsdag i familien, men det allersjoveste bliver, hvad der kommer til at ske i morgen. Jeg har det så sjovt over det og havde godt aldrig i min vildeste fantasi ikke engang overvejet, at jeg nogensinde skulle til bal på Frederiksberg Slot. Men for noget tid siden spurgte en gammel gymnasiekammerat, om jeg ville være hans dansepartner til officerbal – og hvordan kan man da sige nej til det? Så i morgen bliver min gallakjole fra gymnasiet hevet frem igen, og så kan jeg ellers se frem til en fornem og vild (hvad rygterne fortæller) aften i selskab med milimænd og dertilhørende vedhæng. Haha! Hold kæft, jeg glæder mig.

Photobucket

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: leopard babies