Today's outfit: 26. november 2012

If I had all the time in the world..

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Images: Love Aesthetics

Min mappe med inspirationsbilleder til kommende syprojekter er virkelig ved at løbe over. Heldigvis har jeg fri i hele næste uge, så der skal i hvert fald gøres mindst to ting til virkelighed. En kæmpe inspirationskilde på det punkt er hollandske Ivania Carpio. Jeg er kæmpe fan af hendes stil og minimalistiske udtryk, og så deler hun ofte ud af hendes kreative DIY projekter. Det er dog ikke alle disse billeder, der er fra hendes DIY projekter, men det gør det jo ikke mindre inspirerende!

Photobucket

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's outfit: 26. november 2012