COS gone beige

Jeg har fundet BUKSERNE!!!

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har ledt efter det perfekte par sorte bukser i noget nær en evighed. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan det kan være så svært, at finde et par sorte højtaljede bukser med løs pasform uden de ligner joggingbukser eller haremsbukser og som ikke har alle mulige unødvendige dikkedarer som lynlåslommer eller læder langs siden. Bare et par pæne sorte plain bukser! Jeg har flere gange troet, at nu havde jeg endelig fundet dem, men nu har jeg virkelig fundet dem! De her bukser fra Carin Wester lever op til mine krav helt ned til mindste detalje. De er simpelthen bare perfekte! De er selvfølgelig for lange til mine korte ben, men fordi designet allerede er med opsmøg, er det intet problem at fikse det med to ekstra opsmøg. Jeg har købt dem hos svenske Grandpa til ca. 1.050 kr. Jeg har aldrig købt hos dem før, men fordi bukserne rundede 1.200 SEK var portoen gratis, og så ankom pakken endda efter kun tre dage – optur! Et billede med bukserne på kommer selvfølgelig inden længe, men inden da kan I tjekke dem ud her – eller her, hvor de sidder, som jeg selv vil bruge dem. Kan I høre, hvor meget oppe og køre jeg er? Haha! 😀

Photobucket

18 kommentarer

 • Line

  EJ DE ER FLOTTE! – jeg er fan
  Er dog nysgerrig. Har du prøvet dem inden eller har du brugt sizeguide? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig, virkelig flotte! Jeg forstår godt din optur – det er fantastisk, når man finder noget, som man virkelig har ledt efter i lang tid (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DE ER PERFEKTE!!! Glæder mig rigtig meget til at se dem på – også for at overveje om det er noget jeg selv skal erhverve mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   De er virkelig helt perfekte! Glæder mig dælme også til at vise dem til jer og høre, om I også synes, at de er så perfekte. Haha. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå du er glad for dem – de er virkelig fede! Glæder mig til at se flere billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak! Jeg glæder mig til at vise jer flere billeder! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej jeg giver dig så evigt ret! Jeg har endnu ikke fundet dem desværre 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser lækre ud! 🙂
  Håber at du vil kigge forbi min blog: http://breakfastwithhepburn.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak skal du have! Den chokoladekage ser vild ud. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Urgh .. hvor er det dog snyd at du finder det perfekte par, når jeg ikke gør. ):
  – Min mor er min bank (hun betaler mine mange shoppeture) og ville ALDRIG i sit liv gå med til den pris på bukserne. Misunder dig totalt.<3

  xoxo Eveen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Arh ja. Det er det gode ved at tjene sine egne penge, man bestemmer selv hvor mange penge man har lov til at smide efter ting. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • glæder mig til at se dem på dig!!! 🙂

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de dog vidunderlige. Jeg har selv ledt efter et par bukser som dem her såååå længe! Skal helt klart gå i tænkeboks, om det er et par bukser, jeg har lyst til at investere i. Men åh, hvor er de lækre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg havde også besluttet mig for, at jeg ikke skulle købe noget i denne måned, men når man så endelig finder dem.. Så blev jeg jo nødt til det! (selvom det piner min konto en smule)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er altså også få ting bedre rent forbrugsmæssigt, end når man finder noget man har ledt efter længe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Heeelt vildt! Så er de virkelig alle pengene værd. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS gone beige