Want: flot, flottere, trækasse

Today’s outfit: 26. november 2012

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
H&M trend knit, Weekday dress and Acne boots. 

Endnu en omgang trøje over kjole! Jeg glæder mig så meget til weekenden, hvor jeg skal på et lille eventyr i kbh, at jeg slet ikke kan koncentrere mig om noget som helst andet, hvilket er lidt skidt, da jeg skal aflevere opgave på onsdag og forberede praktikeksamen til på næste mandag. Såå.. Nu siger jeg lige hej, og så skynder jeg mig at begrave mig i skolearbejde igen. Hej hej!

Photobucket

9 kommentarer

 • Ditte

  Jeg er lige begyndt at læse din blog. Finder dog den og dig utroligt inspirerende! bare lidt positiv respons herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du yndig ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Kan du vise hvordan du laver den frisure? Evt i en video 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   I er mange der spørger, så det er bestemt på tegnebrættet. Men det kræver lidt ekstra tid til overs (som jeg ikke har i øjeblikket), og så skal jeg også lige overvinde min frygt for at se mig selv i en video. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • acne skoene er så bedårende skønne!! 🙂

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Virkelig! Og så endda stadig efter tre år! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Andersen

  for fanden hvor er de sko bare fantastiske. jeg skal bare have fat i dem. suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Want: flot, flottere, trækasse