Happy New Year!

Bloganbefalinger: DIY inspiration

På årets største tømmermændsdag tænkte jeg, at det ville være passende med et indlæg, der måske kan resultere i flere timers underholdning og inspiration (i bedste fald i hvert fald). Jeg har derfor samlet en række blogs, som jeg finder meget inspirerende generelt og især i forhold til at skulle kaste sig ud i kommende DIY projekter. God fornøjelse!

Photobucket

Røge blev for nylig også anbefalet af Mie og det med god grund, for hendes blog er virkelig fin og meget gennemført. Amalie studerer til dagligt på teko, og selvom hjemmesyede ting ikke er i overvægt i de mange outfits, hun smider op, så kan man alligevel ikke lade være med at blive helt overvældet af hendes kreativitet og sans for at sætte tøj sammen.

Photobucket

A pair & a spare er nok, hvad man ville kalde en decideret DIY blog – hun har endda udgivet en bog om netop det samme. Men ja, virkelig sød blogger der kommer med fantastisk mange DIY tutorials, der ikke kræver de vildeste syevner men alligevel ender med de fineste resultater. Virkelig et besøg værd hvis man gerne vil lave nogle ting selv, men måske ikke har evnerne eller lysten til at bruge en hel dag på et enkelt syprojekt.

Photobucket

Lærkes blog har kun eksisteret i lidt over en måned, men da Lærke er rigtig god til at udgive outfit indlæg, er der allerede masser af inspiration at hente. Jeg blev virkelig nysgerrig, da jeg klikkede ind på hendes blog og så alle de mange flotte ting, hun selv havde syet. Hun fortalte, at hun studerede sprog på universitet, men at hun havde taget et enkelt aftensskolekursus, hvor hun fik en idé om hvordan man lavede mønstre og så ellers bare prøver sig frem. Et levende bevis på at man ikke behøver nogen designuddannelse men blot fantasien for at skabe sit eget tøj!

Photobucket

Hende her minder mig meget om Maria og Ivania – en god ting, for det er to yndlingsblogs. Hvad der er virkelig fascinerende ved Ilanka er, at alle hendes outfit (stort set) er i hvidt fra top til tå. Virkelig specielt, men super fedt og inspirerende, og jeg får selv lyst til at udskifte hele min garderobe med hvide klæder!

Photobucket
   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Happy New Year!