"Så de er gratis? Altså helt gratis?"

Jeg craaaaaver (søde sager)

 photo chocolat_zps1a80191c.jpg

Eller rettere sagt lækre, hjemmelavede godter. Jeg prøver at køre en sund janaur, men det er lidt som om, at det kun fremmer min søde tand. En blog, der bestemt ikke hjælper på situationen, er danske Majas Chocolat. Holy moly, hvordan kan man være så god til så mange forskellige kager og desserter!? Derudover er bloggen vildt flot rent æstetisk, hvilket selvfølgelig kun får mine tænder til at løbe endnu mere i vand. Heldigvis behøver jeg ikke kigge alt for langt efter at få stillet min søde tand. I aften bliver sundhedstrippet nemlig stillet på stand-by, da jeg skal til middag hos mine forældre. Og hvis jeg kender min mor ret, så kan jeg godt glæde mig til desserten. God weekend derude!

Photobucket

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Så de er gratis? Altså helt gratis?"