Jeg craaaaaver (søde sager)

Mission “den perfekte garderobe”

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg håber ikke, at I er trætte af de her “den perfekte garderobe” indlæg, for nu kommer der et mere. Dette skal ikke være et nytårsfortsæt, det skal være en livsstilsændring (uuhh, store ord)! Det er jo ikke fordi, at jeg mangler tøj. Det gik virkelig op for mig, da jeg i efteråret var i praktik og i de to måneder kun én gang havde det samme outfit på mere end en gang. Men hvorfor er det så, at jeg så ofte føler, at jeg ikke ved, hvad jeg skal tage på? Jeg har en meget bred smag når det kommer til tøj (og så mange andre ting), og måske er det faktisk det største problem. Det er skyld i, at min garderobe stikker i mange forskellige retninger, og at det derfor ofte kan være svært at få overblik over hele samlingen. Men når det er sagt, så ønsker jeg heller ikke, at min garderobe skal være sporet ind på én helt simpel tøjstil. Jeg vælger tøj efter humør, og jeg kan godt lide, at have nogle ting med en historie, som jeg måske ikke bruger så ofte, men som så til gengæld kan gøre det hele for et særligt outfit engang imellem. Jeg er en samler, det må jeg indrømme, og jeg bliver glad og lidt stolt af min garderobe, når jeg kigger på pailletjakken, jeg fandt i en genbrugsbutik i New York, eller den plisserede sølvtop, som hverken kan vaskes eller renses (mest upraktiske stykke tøj nogensinde). Men hvordan får man så garderoben til at hænge sammen på trods af de mange afstikkere, så man alligevel kan mikse på kryds og tværs? De seneste par år har jeg forsøgt at undgå fejlkøb ved altid at tænke igennem hvordan og med hvad, jeg ville bruge noget med, inden jeg har købt det. Det har bestemt bremset mig en del gange, men måske ikke helt nok gange. Nu har den tankegang i hvert fald brug for en lille opstramning! Inspireret af Marie vil jeg kortlægge min garderobe (mere eller mindre), og komme til bunds i hvad der er mine personlige key items, som altid virker, og hvad jeg evt. har brug for for at kunne mikse mine ting endnu bedre. Målet er så, at før mangler-listen er streget helt ud, så må jeg ikke købe andet end det. Der skal da nok komme en afstikker eller to (jeg er trods alt en samler), men forhåbentlig vil det tvinge mig til kun at købe brugbare og virkelig gode ting, som kan gøre min garderobe meget mere gennemført og brugbar på utallige måder. I den kommende (lange) tid vil jeg komme med indlæg der både beskriver mine nuværende key items, som jeg ejer, og de key items som jeg mangler. Jeg håber, at I har lyst til at følge med, for det bliver bestemt en større omgang. Og del gerne jeres råd og erfaringer, hvis I selv er gået i gang med den store oprydning i garderoben!

Photobucket

14 kommentarer

 • Woop! Held og lykke med projektet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Mange tak Line! Og held og lykke til dig! Havde du ikke en lignende “mission”? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende! Jeg vil helt klart følge med – især når det er så lækker en garderobe som din 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Åhh har tænkt det flere gange og bliver nu nødt til at skrive det til dig. Jeg har også boet i birk i samme type lejlighed som din og jeg savner den hver gang jeg ser dine billeder 🙂 Skæg oplevelse….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Er det rigtig? Ej, hvor sjovt! Haha. Jeg tror også, at jeg kommer til at savne den, når jeg flytter herfra. I hvert fald hvis jeg ikke finder noget, der er mindst ligeså stort. :b

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende projekt! Jeg føler, at jeg har det lidt som dig. Jeg er også en samler og har en lidt bred smag alt efter humør, og knuselsker mine key-items og specielle stykker. Derfor er det nemlig så vigtigt at have bindeleddene, og være opmærksom på, hvad man egentlig går med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er nemlig det. Det er så nemt at lade sig rive med af alt muligt. Jeg håber du så måske også kan bruge mine indlæg til lidt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det er en rigtig god idé! Jeg er selv ved at rydde op/ud i min garderobe. Jeg glæder mig til at følge med, så kan det være jeg får lidt inspiration til, hvad jeg selv skal gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak Stine! Det er virkelig dejligt at få lidt mere styr på alle sagerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god ide! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej Pernille. Jeg så desværre aldrig dit første indlæg. Jeg mener, jeg kunne se thumbnailen på bloggersdelight.dk, men da jeg så klikkede mig ind, kom indlægget om DIY peplum top i stedet. Jeg har ledt efter det første indlæg siden, men glemte det lidt igen. Er det bare min browser, der er gal på den, er blev det aldrig ordentligt udgivet?
  Det er nemlig et spændende projekt – bliver inspireret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Lise. Det var en fejl, at det indlæg blev udgivet. Det var nemlig dette indlæg mens det stadig var en kladde og slet ikke skrevet færdigt. Jeg kan desværre ikke fjerne feeded fra dengang, da det er noget bloglovin selv gør automatisk, men du er i hvert fald ikke gået glip af noget. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg craaaaaver (søde sager)