De sidste julegaver

Outfit: DIY peplum top and something new

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
DIY blouse, Won Hundred skirt and Acne boots.

Her er peplumtoppen så på! Lige nu er jeg blevet meget i tvivl om, om den blev lige kort nok. Inden jeg startede var idéen, at den ikke skulle dække hele hoften, men nu hvor jeg ser den på, havde det måske egentlig set flottere ud, hvis den havde gjort det. Men stoffet er klippet, så det er jo egentlig bare spild af tid, at græde over det nu. Nederdelen er et udsalgskøb fra i sidste uge. Jeg går ellers normalt langt udenom jerseynederdele, da de altid formår at fremhæve alle de forkerte buler, men den her er en undtagelse! Snittet er virkelig elegant, og da den er i jersey, får den samtidig et ret afslappet udtryk. Og så stod den til halv pris til kun 350 kr.

Photobucket

17 kommentarer

 • puherock

  me gusta el polon peplum ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøst jeg synes altså at du er brun hele året rundt Pernille :O Det er så snyd, hvad er din hemmelighed? har du bare mere pigment i huden end andre af os blege danskere har? Det er bare noget jeg har tænkt over i lang tid, da du altid har sådan en flot gylden glød i huden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha, synes du virkelig? Jeg synes nu ellers, at jeg går rundt og føler mig ligeså bleg som alle andre. Men det er måske rigtig nok, at jeg aldrig bliver sådan “mælkebleg”, som nogen danskere gør. Men det er sgu nok bare generne der spiller ind der, desværre. ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Emilie

  Smukt! Hvor er du bare god og inspirerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Synes blusen sidder rigtig fin, tror måske at dine hofter ville have synes større hvis den havde dækket hele hofteområdet, hvorimod den nu lige markerer talje og hofter uden at skjule det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak! Ja, det var nemlig også af den grund, jeg valgte den længde. Men jeg synes på den anden side også, at længden får min overkrop til at se meget kort og sammenpresset ud. Men måske det hjælper, hvis jeg liige kan få presset den ene folde ned foran på blusen. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blusen er så flot!!!

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at peplumtoppen er helt vildt lækker og sød. Jeg synes bestemt ikke, at du skal græde over længden. Som du har stylet den her, ser den helt fantastisk ud! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak, Julie. Det er jeg glad for at høre! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en nederdel vil jeg også have! 🙂
  Og den top er jo lækker. Den kan du godt være stolt af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker blusen, den er godt nok fin 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste julegaver