Guilty pleasure #1

The perfect wardrobe: key items

Photobucket

Det er egentlig ret sjovt at sætte sig ned og prøve at kortlægge ens garderobe. Man bliver både klogere i forhold til ens stil og i forhold til hvad man mangler. Det her er de ting, som mine outfits oftes består af, og som jeg altid falder tilbage til, hvis jeg ikke ved, hvad jeg skal tage på. De fleste af tingene har jeg mere end en af, men det er netop også idéen med disse tanker, at mængden af fejlkøb mindskes, da man ved, hvad man skal gå efter. Tingene her er måske lidt generelle og ikke så udspecificerede, så forhåbentlig kan I også finde inspiration i indlægget. Indlægget om de ting, jeg mangler, vil derimod være mere detaljeret, og i den nærmeste fremtid vil der også komme indlæg, der går mere i dybden med de enkelte key items. Der er med vilje ingen sko, de bliver nemlig dedikeret et indlæg for sig.

Mine key items: BlazerHerrebukserT-shirtOversize jakkePencilnederdelLæderjakkeSkjorteLDB (aftenkjolen). SweatshirtMaxinederdelLæderrygsækKorte shortsTermojakkeMaxikjole. Grov striktrøjeSorte højtaljede jeansLangærmet, knælang, løs kjole (hverdagskjolen)Uldtørklæde.

Photobucket

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guilty pleasure #1