Cookies uden mel og smør

The perfect wardrobe: missing

 photo missingpagik_zps955f3e5a.jpg

I tråd med dette indlæg har jeg sat mig som mål kun at shoppe ting, som står på min mangler-til-den-perfekte-garderobe-liste, og før den er krydset helt af, må jeg ikke købe andre ting (puha). Efter at have lavet dette indlæg, måtte jeg dog nok også nok sande, at der er meget få ting, jeg egentlig mangler. Disse 10 ting har jeg længe haft et ønske om at eje, og jeg har flere gange stået i en tøjkrise situation, hvor jeg (i mine tanker i hvert fald) har manglet lige en af de ting. Også et godt tip at skrive sig de situationer bag øret, for det er jo netop der, man finder ud af, hvad man reelt står og mangler.

“Indkøbslisten”: Sort læder clutch. Hvid angora strik. Hvide lædershorts. Knælang læder pencilskirt. Sorte uldshorts. Hvid basic skjorte. Flere ringe og øreringe. Sorte pumps. Skaterskirt i læder. Lang sort cardigan/jakke.

Photobucket
   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies uden mel og smør