Mission "den perfekte garderobe"

Vanvittig lækker islagkage

 photo instagramis_zps4408cc63.jpg

Den her islagkage fik en del opmærksomhed på min instagram (@pernilleboegh) i weekenden, og det er så sandelig også fortjent. Mine forældre holdte familietjuhej i lørdags, og i den anledning havde min mor kreeret denne overdådige islagkage. Det tog hende fire timer at lave den (den blev lavet weekenden inden), men den var alle timerne værd. Seriøst virkelig den bedste isdessert jeg kan huske at have smagt. Den består af en marengsbund med hasselnødder og mandler, så en tiramisu-is, dernæst endnu en marengsbund og et lag solbærmarmelade og så en nougatis toppet med flødeskum og hakket chokolade. Jeg siger jer, hele familien var ellevilde! Opskriften er fra Suveræn Suppe, Steg og Is, men jeg har også fundet opskriften på nettet her til dem, der skulle have mod på at kaste sig ud i det. Ifølge min mor er den ikke speciel svær at lave, den er bare en del tidskrævende. Men man vil i hvert fald ikke fortryde det (og slet ikke ens gæster), hvis man giver den et forsøg, for ååååhh, hvor er den god!

Photobucket

8 kommentarer

 • Mette Kragh

  Hejsa.
  Hvor ser den dog lækker ud. Jeg vil gerne lave desserten til nytårsaften, men kan ikke finde selve opskrifte….kun vejledningen.
  Kan du hjælpe mig??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har snart fødselsdag og skal da absolut prøve denne lækre kage af!!! Yum yum!!!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den islagkage ser meget, meget, meget farlig ud… På den helt gode måde. Mhmmmmm hvor lækkert!

  Jeg har skrevet en kommentar på din salgsside.
  Rigtig god mandag aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Den er også meget farlig. ;D

   Tak, jeg har set din kommentar. Det er et virkelig fint tilbud, dine tegninger er jo så fine! Så jeg tænker lige over det. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøøøøj hvor ser den bare god ud!!! Meget har jeg set af lækker mad men denne her stryger helt til tops 🙂

  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hehe. Og jeg synes faktisk ikke engang, at islagkagen kommer til sin ret på billederne. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mission "den perfekte garderobe"