Working out

Today’s outfit: 7. February 2013

 photo IMG_4361.jpg photo IMG_4365.jpg photo IMG_4368.jpg
Dress by me and Dr. Martens boots. 

Den her kjole er virkelig en lifesaver. Ikke kun når det kommer til dette kolde vejr (bliv nu snart forår!), men også når man står foran skabet og føler sig meget uinspireret. Så er den nem lige at tage på!

Photobucket
   

15 kommentarer

 • Nathja Olsen

  Hej:) Synes den er vildt pæn og har længe kigget på den, og er faktisk begyndt at sy lidt selv. Så hvis jeg skulle prøve (hvilket jeg nok har tænkt mig på et tidspunkt, da den er så vidunderlig) er det så ikke – groft sagt – to firkantede stykker stof og så ærmerne?? 🙂 Eller har du mønstret på et link?? Det ville være fantastisk hvis du havde:D Håber du kan hjælpe mig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg har ikke link til mønstret, da jeg selv har ændret ret meget i forhold til det oprindelige. Men jo, groft sagt er det bare to firkantede stykker stof og to ærmer. Jeg har derudover også lavet dybe indsnit i ryggen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gid jeg var så dygtig som dig til at sy!
  Vildt lækkert outfit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Blom

  Jeg syntes fandme at det er sejt at du syer selv, og det er simpelthen så fint dit design.. Tak for god inspiration!

  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lifesavers er simpelthen det bedste (og en nødvendighed) at have i skabet! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Den er så lækker! Kan du huske hvad stoffet hed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Uhh. Jeg kan se på min bon, at de har kaldt det “strik uld koksgrå”. Stof-nummeret er 200313.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ih, vil du ikke lave sådan én til mig også? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du fin i den, Pernille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig kreativ og en stor inspirationskilde!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Working out