Today's outfit: 30. marts 2013

Mit kæreste møbel

 photo IMG_5563-2.jpg photo IMG_5580.jpg photo IMG_5601.jpg

Jeg har vist billeder fra min lejlighed her, her og her, men jeg har vist aldrig rigtig fået vist jer mit yndlingsmøbel, hvilket egentlig er lidt underligt, for af alle mine møbler og boligting så er denne lave reol i valnød fra Bolia nemlig min lille øjesten og stolthed. Det var kærlighed ved første blik, og jeg besluttede mig hurtigt for, at den blev jeg simpelthen nødt til at eje. Prisen er ikke ligefrem SU-venlig, så det betød at de fleste af mine andre møbler er fra Ikea, men det har jeg bestemt heller ikke fortrudt. Jeg synes den er så fantastisk smuk i al sin enkelthed, og jeg elsker de skæve vinkler, der rent praktisk fungerer perfekt som bogstøtter. Den er min lille stues samlingspunkt. Jeg bliver altid glad, når jeg kigger på den, og jeg tror aldrig nogensinde, at jeg bliver træt af den. Min største bekymring, når jeg engang skal flytte fra Herning igen, og derfor også hvordan den skal transporteres sikkert ind i en ny lejlighed. Den er nemlig samlet, så den ikke kan skilles ad igen. Men den tid, den sorg. Med det skal den i hvert fald! Find den hos Bolia her.

   

10 kommentarer

 • Mine

  Hvor er den lækker 🙂 Kan godt forstå at du er glad for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Vil du fortsat ikke lave din smukke uldjakke på bestilling eller har du fået mod på det? I så fald er jeg MEGET interesseret – også hvis det er i andre materialer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg tager stadig ikke imod bestillinger. Men jeg kan love jer for, at I nok skal få det at vide, hvis det sker. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skænk har min kæreste og jeg også kigget på maaange gange. Det var nok det første Bolia møbel vi forelskede os i sammen. Når vi engang får en større lejlighed vil vi gerne have den store udgave. Ind til da “nøjes” vi med track reolen også i valnød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Åh, ja. Det ville også være lækkert at have den store. Og track er altså også lækker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Lækker kommode.
  Kiggede lige på indlægget om dit køkken og så du spurgte om tips til øko. Og Føtex har 25% på alt økologi hver den 1. lørdag i måneden. Jeg køber altid basis varer som krydderier, mel, smør osv. Og lidt grønsager, kød og æg. Der er ret mange penge at spare og ofte synes jeg faktisk det kan holde sig ret længe.
  Nå, lidt malplaceret i forhold til det her indlæg. Synes bare lige jeg ville dele det, hvis du ikke var klar over det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak for tippet! Jeg var godt klar over tippet, men jeg synes nu ofte, at det alligevel er billigere eller samme pris, hvis man finder de samme varer i Netto. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sikke en lækker reol.. Her er en lidt underlig forespørgsel: kan vi få lov til at se dit badeværelse? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak! Altså det er ikke fordi, at I ikke må. Men der er absolut intet at vise. Det er et meget standard badeværelse med spejl, hylde og skab i bedste Ikea stil, nothing fancy. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's outfit: 30. marts 2013