I Would Love to Wear This #5

Videoblog: den der fletningefrisure

Hov, var det en video? Ja, det var det. Jeg må dog skuffe jer med, at I ikke skal forvente flere videoer sådan lige foreløbig. Jeg hader virkelig at høre min egen stemme (beklager den dårlige karma), så i tilfælde af kommende videoer bliver det højst sandsynligt uden mig selv som hovedrolle. Men her har I altså en video, min allerførste! Og ja den er lidt lang, men jeg har virkelig forsøgt at klippe og spole alle steder, hvor det var muligt. Men det er jo ikke ligefrem en lynfrisure. Åh nej, jeg krummer virkelig tæer over det her..

Photobucket

15 kommentarer

 • Irene

  WOW. troede ikke det var muligt at elske din blog mere, men det kan altså godt lade sig gøre efter denne video. Du er helt fantastik og cool. Flere af dem tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Åhh hvor er du bare så skønt at høre på 🙂

  Virkelig dejligt med en blogger som har en dejlig jydsk accent (som mig selv) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er det dejligt at du har taget mit forslag om en videoblog til dig 🙂 .. og for søren hvor har du bare en sød stemme.. Jeg havde slet ikke regnet med at du lød som du gør 😉
  Go weekend til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julienoergaardmadsen

  Er så vild med videoen! Du er så fin 🙂
  Håber du alligevel kaster dig ud i flere af den slags:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har absolut intet at krumme tæer eller være nervøs for. Du virker virkelig så sød og naturlig, som ida også skriver!! Håber du en dag bliver ok med at lave videoer, så vi kan høre din fine stemme igen! 😉

  PS. du er altså vanvittig smuk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ingen krummede tæer her, du er skøn (også) på video!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette L.S

  Ej, der er intet at være pinlig over! 🙂 Synes du klarede det rigtig fint, det var helt mærkeligt at høre din stemme og se dig bevæge dig efter kun at have set billeder 😉 Du virker rigtig cool!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karoline

  er endnu mere “vild” med dig efter denne video 🙂 rart at sætte lidt flere billeder på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Fin video 😀 Men kender godt ubehagen ved at høre sin egen stemme på video :/ Men vi kender ikke din stemme anderledes og den lyder ganske fin i vores ører 🙂

  Puha, tænkte egentlig på om du kan hjælpe mig – det plejer du at være så god til, Hehe.
  Jeg er på jagt efter den termojakke du også har fra Engel, men synes ikke jeg kan finde din model med sikkerhed nogle steder på nettet :/ Ved du hvor den forandles? Jeg har fundet dem på munkstore, stoy og munkholm og miinto til de der 650 kr ca, men synes ikke formen ligner din :/ vil nemlig gerne have at den er lidt fittet og lang i modellen og ikke har formen som den billige :/

  Tak til ynglings blogger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Tænkte om det evt. er denne? 🙂

   http://www.quintess.dk/da/Product.aspx?sku=1001700197&bc={3FAB95AD-3A6D-498A-A2CC-B3A2B3CAD5DC}

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tusind tak for din søde kommentar! Og ja, det har du nok ret i. 🙂

   Jeg købte min i Fabr-k i Vejle, men jeg er rimelig sikker på, at det er den samme som dem de forhandler hos Munkstore, Støy osv. Forskellen kunne måske være, at den model de har vist er i en større størrelse beregnet til herre – så sidder den jo lidt anderledes. Den jeg har købt er nemlig xxs, så ja, den anden du har linket til er det helt bestemt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Mange tak for hurtigt svar 🙂
   Så tror jeg jeg tager chancen og bestiller den 🙂 Den er ihvertfald fin på dig! Du skriver din er en xxs og at det er unisex så derfor vil den self være stor i str. Jeg havde tænkt mig at tage den i small – tror du det er helt forkert ramt når jeg normalt bruger small/ meduim?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Uhh, jeg ville nok tage den i xs. I butikken, hvor jeg købte min, delte de dem op så xxs, xs og s var i dameafdelingen og dem i m og over var i herreafdelingen. Så i forhold til det svarer medium/small mere til xs end small. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Hold da op – ja så kan jeg godt se hvad du mener 🙂 Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Ingen grund til krummede tæer! Du virker så sød og naturlig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Would Love to Wear This #5