Spaghetti-squash med tomatsovs

Movies I’ve watched lately #23

 photo filmtheplacebeyondthepines.jpg photo filmhitchcock.jpg photo filmbluevalentine.jpg photo filmvanillasky.jpg photo filmlarsandtherealgirl.jpg

The Place Beyond the Pines (familiebåndet har førsteprioritet mens fornuften kommer i anden række – det udløser foruroligende beslutninger og et drama på kollisionskurs). Hitchcock (filmen om hvordan Psycho blev til – referencer til andre film bliver brugt flittigt, så nu mere man kender til Hitchcocks univers i forvejen, nu bedre er den). Blue Valentine (den triste side af en ungdomskærlighed, der er blevet ældre, hvor magien er så langt væk, at den måske aldrig kommer tilbage). Vanilla Sky (den minder mig både om Matrix og Fight Club, dog uden volden og atletiske kampscener – jeg tror stadig ikke helt, at jeg har forstået den). Lars and the Real Girl (sjov, rørende, livsbekræftende og en ualmindelig akavet Ryan Gosling).

Photobucket

11 kommentarer

 • Benedikte

  Du poster altid sådan nogle flotte stilbilleder fra film! Hvor finder du dem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Elsker, elsker, elsker Lars and the Real Girl!
  Mig og min lillebror har grinet ofte af scenen, hvor han smider blomsterne væk, fordi kvinden, der har et crush på ham, kommer bag ham og siger ‘Hi Lars’… haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Den er SÅ god, den film. Det var første gang, at jeg så den, men jeg er VILD med den. Den skal klart være en del af min fysiske samling. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Vanilla Sky er jo et Hollywood remake af den spanske film “Open your eyes”/”Abre los ojos”. Den skulle du tage at se også, hvis ikke du har set den. Den er virkelig også god. Penèlope Cruz er i øvrigt med i dem begge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det vidste jeg ikke, men den tror jeg, at jeg vil give mig i kast med så. Jeg har nemlig et lidt anstrengt forhold til Tom Cruise, så måske jeg har det lidt bedre med den spanske udgave. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fedt! Har gerne ville se dem alle. Så godt filmvalg haha 😀 Den første vil jeg rigtig gerne se, fordi Eva mendez og ryan gosling fandt sammen der 😉

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor jeg udlodder 10 par wayfarer solbriller! Deltag her, hvis det har interesse 🙂
  http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/04/vind-wayfarer-solbriller/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hahaha, det er ikke så længe siden, at jeg selv havde en periode, hvor jeg udelukkende så Ryan Gosling film! 😉 Har du set kamæleonen og the believer? de er også vildt gode! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha. Det er også så lækkert, når filmene han medvirker i rent faktisk er gode. 😀 Men nej, men de står helt klart på min liste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ryan gosling <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spaghetti-squash med tomatsovs