DIY wool skirt

New in: leopard shorts

 photo IMG_6997-2.jpg

Da jeg var til kapsejlads i torsdags, nåede jeg lige at lave et svinkeærinde i Weekday først. Da jeg så de her leopardbasser hos Anna, og fandt ud af at de kun kostede 120 kr, så kunne jeg altså ikke lade dem være. Find dem hos Weekday her. Lige nu er der endda fri porto på alle ordrer indtil d. 15. maj!

Photobucket

5 kommentarer

 • S

  Det er rimelig meget off-topic i forhold til dette indlæg, men jeg tillader mig lige at skrive min besked alligevel. Lige nu skal jeg til at købe nogle nye produkter til mit hår (i jagten på den perfekte shampoo/balsam, håbløst (!)), og jeg mindes, at du for et halvt år siden købte nogle produkter fra purely professional, som du ville prøve. Inden jeg kaster mig ud i samme køb, er de noget, som du vil anbefale?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej! Jeg kan kun anbefale Purely Professional! Deres produkter er virkelig milde og gør lige det, de skal. Jeg er selv snart ved at løbe tør for shampoo, og det bliver uden tvivl en derfra igen, der skal købes. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvilken størrelse har du taget dem i? Er det “normale” størrelser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg har taget dem i str. S. Jeg vil sige, at de er lidt små i størrelsen, de sidder i hvert fald ikke vildt løst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Ejjj dem har jeg også sukket over! Er dog lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle style dem. Glæder mig til at få inspiration fra dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY wool skirt