Kostplan status: 1 år efter

Today’s outfit: 16. april 2013

 photo IMG_6490.jpg photo IMG_6450.jpg photo IMG_6428.jpg photo IMG_6488.jpg photo IMG_6472-2.jpg photo IMG_6406.jpg
DIY jacket and dress, Opening Ceremony shoes and Weekday rings.
Photo by Sarah

Jeg kan lige nå at smide et dagens, som denne gang blev taget et måske lidt ucharmerende men råt sted, inden jeg skal på arbejde. Jeg har så mange ekstravagter i øjeblikket, at jeg begynder at blive en smule nervøs for min eksamensopgave. Men i virkeligheden skal jeg jo bare tage mig sammen til at være mere produktiv i starten af dagen. Det er bare lidt nemmere sagt end gjort! Til gengæld går min træningsplan helt efter planen, så noget får jeg da udrettet.

Photobucket
   

16 kommentarer

 • Ihh hvor jeg altså på er vild med din frakke 🙂 Den er brand flot og klæder dig virkelig 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara Piekut

  Årh, den jakke/cardi er godt nok vanvittigt pæn! Kan du ikke lave en tutorial?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak! Det er lidt nemmere sagt end gjort, så det er desværre ikke på tegnebrættet lige pt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Pernille.
  Jeg synes det kunne være virkelig fedt, hvis du gad lave et indlæg med musthaves til køkkenet (både grej, bøger og tallerkener/krus/glas) Jeg synes nemlig du har en vanvittig god smag når det kommer til alt til hjemmet, og det er jeg sikker på jeg ikke er den eneste der synes.

  Om anderledes pynteting kunne også være godt 🙂

  Tak for din fantastiske blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Mette,

   Mange tak! Sådan et eller flere indlæg vil jeg helt sikkert lige skrive på tegnebrættet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • er så vild med den jakke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  ÅHA, både du og dine outfits er så pisse inspirerende!!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I really love your selfmade clothes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  ELSKER DET OUTFIT!!!!!!!
  Hvorfor kan jeg ikke finde ud af at sy….. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak!!!
   Men øv, du må i gang med at øve. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med din cardigan!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kostplan status: 1 år efter