Kostplan status: 1 år efter

Today’s outfit: 16. april 2013

 photo IMG_6490.jpg photo IMG_6450.jpg photo IMG_6428.jpg photo IMG_6488.jpg photo IMG_6472-2.jpg photo IMG_6406.jpg
DIY jacket and dress, Opening Ceremony shoes and Weekday rings.
Photo by Sarah

Jeg kan lige nå at smide et dagens, som denne gang blev taget et måske lidt ucharmerende men råt sted, inden jeg skal på arbejde. Jeg har så mange ekstravagter i øjeblikket, at jeg begynder at blive en smule nervøs for min eksamensopgave. Men i virkeligheden skal jeg jo bare tage mig sammen til at være mere produktiv i starten af dagen. Det er bare lidt nemmere sagt end gjort! Til gengæld går min træningsplan helt efter planen, så noget får jeg da udrettet.

Photobucket
   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kostplan status: 1 år efter