Movies I've watched lately #23

Want: highwaist bikini

 photo topshopbikini.jpg

 

Jeg er helt klart mest til højtaljede bikinier, og de her fra Topshop er så fine! Jeg har egentlig rigeligt med bikinitoppe, men jeg mangler desperat en pæn trusse. Jeg har prøvet mange mange mange hos H&M, men de sidder bare altid helt håbløs (hvilket får mig til at tro, at jeg har en meget deform røv?!). Men måske jeg skulle prøve Topshop i stedet, de her ville i hvert fald også se pæne ud med en sort ensfarvet bikinitop. Find det gule sæt her og det sorte her og her.

Photobucket

12 kommentarer

 • Amanda

  Vil så gerne have dem for jeg gider ikke rigtigt at have de korte det er fordi jeg er lidt buddet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt vild med højtaljede bikiniunderdele. Det er SÅ flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror nærmere at h&ms husmodel (hvis de bruger sådan en) har en deform røv.. Deres bikiniunderdele er HÅBLØSE! .. I år har jeg fundet lykken hos Mango 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha! Det ville være en trøst, hvis det var tilfældet. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • de er virkelig håbløse….. Derfor er mine 2 bikinier begge fra UO og højtaljet! Elsker the 50′ feel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Godt, at jeg ikke er den eneste! Jeg elsker virkelig også the 50’s feel! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gule er vildt fint og 50’er-agtigt. Jeg er vild med det. Jeg har bare rigeligt med bikinier, og det er som om de ikke kommer på ofte nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Du har helt ret! Det er jo ikke ligefrem fordi, at vejret er til bikinier her i danmark..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har også lige investeret i en højtaljede bikini (med gul blomster fra Monki, hvis du kender den). Den sidder også … interessant på mig, haha. Men jeg har bare siden forevigt været forelsket i 50’er bikini-stilen, og måtte bare eje den. Nu bliver det spændende om jeg kommer til at bruge den! Måske du er lidt mere modig end jeg er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha! Den tror jeg faktisk ikke, at jeg har set. Men det kan da være, at jeg skal give Monki en chance. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvis du leder efter højtaljede bikinitrusser, så se ved american apparel, hvor man kan købe dem i alskens farver og mønstre (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Dem har jeg faktisk også lige kigget på. Bare lidt ærgerligt at der ikke ligger en AA butik i DK, så man kan prøve dem. For jeg synes godt, at deres størrelser kan være lidt til den ene og anden side.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Movies I've watched lately #23