Back to school

Længe leve det indre legebarn

 photo IMG_9887.jpg photo IMG_9894.jpg

Nogle gange burde man måske stoppe sig selv, inden man går ud og bruger 200 kr. på to legetøjsfigurer fra McDonald’s, der vel næppe har kostet meget mere end en flad femmer i produktion. Men det var ikke desto mindre det, jeg gjorde. Jeg havde faktisk ikke fået set hverken 1’eren eller 2’eren af Despicable Me (det har jeg så nu), da jeg satte jagten ind på et par gule minions, og desværre var jeg også så sent ude, at jeg kun nåede at få fat på den ene til venstre, Tim. Så i min iver endte jeg med at gå på ebay, hvor jeg til gengæld fandt Dave med bananen, som er en særlig amerikansk variant, og Tom der babbler. Jeg er tosset med dem! Jeg kan sidde og kigge på dem i evigheder og stadig grine højlydt over dem. Uden tvivl de bedste animationskarakter der længe er blevet kreeret! Hvis du ikke er overbevist, så se med her.

Photobucket

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to school