Min samling af illustrationer

Græskarlasagne med spinat og hytteost

 photo IMG_1375.jpg photo IMG_1416.jpg photo IMG_1443.jpg photo IMG_1451.jpg

Jeg kan på ingen måde tage æren for den her opskrift, men jeg bliver alligevel nødt til at dele den med jer, da den simpelthen er en af de bedste retter, jeg længe har lavet. Tilmed er lasagnen sund og forholdsvis billig at lave, da retten strækker til mange portioner. 4 aftensmad og 2 frokoster blev det til for mit vedkommende, hvor jeg også spiste en råkostsalat af revet gulerødder og æbler til. Find opskriften her hos Anna Eiholm.

Photobucket

1 kommentar

  • Åh, hvor ser den lækker ud! Håber den faldt i god jord? Rigtig god weekend 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min samling af illustrationer