Stadig vild med quilt

Min samling af illustrationer

 photo IMG_1455.jpg photo IMG_1473.jpg

Kan man egentlig kalde det en samling, når den kun består af to styk? Måske ikke, men i hvert fald er jeg rigtig glad for de to, som jeg har. Den øverste købte jeg for lang tid siden, men jeg har først fået sat den i ramme efter jeg flyttede til Århus. Illustrationen er af Jamie Mitchell og Kris Tate og kan købes her hos Society6, som forresten har fri shipping til og med søndag (læs min miniguide til Society6 her). Jeg købte den i størrelsen large, men jeg måtte skære lidt af den for at den passede til rammen. Det gjorde heldigvis ikke noget, da billedet har en tyk hvid kant hele vejen rundt. Den sidste illustration købte jeg for en måned siden, og det var en jeg helt tilfældigt faldt over, da jeg lavede research til en skoleopgave. Jeg synes, at den er helt vidunderlig, og så kostede den kun omkring 100 kr. Kunstneren hedder Ella Masters, og hendes ting kan købes her på etsy.

Photobucket

5 kommentarer

 • Tilia Russell

  Hvor smukt!
  Tusinde tak – må lige ind og kigge! skal helt klart have nogle på min ønskeseddel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin samling du har dig 🙂
  Jeg elsker de lidt anderledes illustrationer! Specielt den øverste er virkelig skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den med den tatoverede man er overdrevet sej! Jeg skal have den!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stadig vild med quilt