Fra catwalk til highstreet

Mine favoritter til hårpleje

 photo IMG_1476.jpg

En læser spurgte om jeg ville komme med en opdateret udgave af hvad jeg bruger af produkter til mit hår, og selvfølgelig vil jeg det! Der er nemlig også sket lidt ændringer, så det er vel på sin plads. Jeg havde nemlig i lang tid døjet med tør hovedbund og havde prøvet lidt forskellige kure fra blandt andet Decubal uden den store længerevarende forskel, men så faldt jeg over det her indlæg hos Pudderdåserne. Jeg tjekkede straks ingredienslisten på min daværende shampoo fra Kevin Murphy, som viste sig at indeholde sodium lauryl sulfat, der kan virke udtørrende på hovedbunden. Jeg valgte derfor at bruge Pudderdåsernes tip og skiftede min shampoo ud med en fra Purely Professional. Jeg er stor fan af deres princip med så få produkter som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten, så nu er også deres balsam og treatment en del af min faste hårrutine. Jeg bruger balsam ved hver hårvask (vasker ca. hver 3. dag), og efterfølgende bruger jeg treatment når mit hår er blevet håndklædetørt. Shampoo 1 er en meget mild shampoo, men da jeg ikke bruger særligt mange stylingprodukter, så er den helt passende til mit hår. Min hovedbund er stadig lidt tør efter, at jeg nu har brugt Purely Professional i næsten et år, men dog slet ikke i samme grad som tidligere. Jeg vil gerne understrege, at jeg bestemt ikke vil fremhæve Kevin Murphy som et dårligt produkt. Det er helt individuelt hvordan ens hovedbund reagerer på ingredienser, og hvis man ikke har haft problemer, så er der ingen grund til at slå alarm. Til sidst ser i min hårkur fra Paul Mitchell Awapuhi, som jeg bruger et par gange om måneden. Den dufter så skønt, og så tilføjer den masser af fugt til det tørre hår, så det bliver lækkert at se på igen. Har I problemer med tør hovedbund, og hvad har I evt. gjort for at hjælpe på det?

Photobucket

2 kommentarer

 • Jeg har mega tør og irriteret hovedbund. IKKE skæl, men tør og irriteret og det klør ofte.
  Jeg er igang med at prøve carbarmid shampooen fra Matas, der gerne skulle virke, jeg har ikke haft nogen effekt af den indtil videre.
  Så jeg søger mere råd end jeg kan give et – det eneste jeg kan sige er, at jeg er stoppet med at bruge lilla shampoo (den der bruges til at fjerne gule nuancer i lyst hår) hver gang jeg vasker hår + at når jeg gør massører jeg det ikke helt ned i bunden!

  Nicoline
  nicolines.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nu er det jo ved at være noget tid siden, at jeg skrev det her indlæg. Men jeg har stort set ikke brugt anden shampoo siden, og det er flere år siden, at jeg har døjet SÅ lidt med tør hovedbund. Jeg kan virkelig anbefale at gå ned på ingredienser og tjekke efter det der sodium lauryl sulfat. Det er umiddelbart det, som har været min redning. Men man må væbne sig med tålmodighed, det er en process der tager TID.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra catwalk til highstreet