Mine favoritter til hårpleje

Today’s outfit: wearing the leather vest

 photo IMG_1511.jpg photo IMG_1524.jpg photo IMG_1500.jpg
Monki vest, jacket by me, secondhand knit, H&M skirt and Opening Ceremony shoes.

Dagens outfit blev ikke ligefrem det skarpeste af slagsen. Mørket kom lige pludseligt, og når man så har sort tøj på, så er der ikke meget at arbejde med. Men her har I hvert fald hvad jeg havde på i dag. Min nye vest fra Monki røg udenpå min uldjakke for at give lidt ekstra varme, men jeg har også brugt den udenpå en tynd skjorte indenfor. Et outfit jeg faktisk var ret begejstret for, men som jeg desværre ikke fik taget billeder af. Det får jeg forhåbentlig taget en anden gang!

Photobucket

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favoritter til hårpleje