Klædt på til julefrokost med ASOS rabatkode

New in: something checked

 photo IMG_2330.jpg photo IMG_2349-2.jpg photo IMG_2338.jpg

Jeg har slet ikke fået vist jer den her ternede sag, som jeg ellers har gået rundt med de sidste par uger. Den var noget af et impulskøb, da jeg egentlig kun var gået i H&M for at kigge på undertøj. Men for en gangs skyld er det et impulskøb, som jeg på ingen måde har fortrudt, på trods af at den kostede 500 kr. Jeg har allerede fået brugt den til flere lejligheder og til hverdag. Jeg er vild med den lange længde, og så er det rart med en blazer, som faktisk ikke er sort, men som dog alligevel passer sammen med nærmest alt mit tøj. Den er dog meget tynd og slet ikke så stiv som en normal blazer, hvilket gør den rigtig behagelig at have på. Ja, den er altså rigtig fin, hvis I spørger mig!

Photobucket

6 kommentarer

 • Ella

  Den er super fin! Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er meningen, at den skal være løs. Jeg har den i str. 34. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor ser du bare godt ud! 😀 og er altså helt vild med din indretning!
  kh Maria

  http://mariamajblog.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Den er SÅ fed! I hvilken h&m har ud købt den og tror du stadig de har flere tilbage?
  kh Amanda 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   H&M på clemensbro, den er fra trend linjen. Den var faktisk online indtil for nylig, men nu er kun bukserne i samme stof tilbage. Men tror at der er ok chance for at den stadig er at finde i butikkerne. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klædt på til julefrokost med ASOS rabatkode