Serviceinfo: Black Friday

Rocky road muffins

 photo IMG_1945.jpg photo IMG_5830.jpg photo IMG_5827.jpg photo IMG_2003.jpg photo IMG_2013.jpg

Jeg har kigget på opskriften på de her rocky road muffins mange gange. Der er nærmest ikke det, som ikke er i kagerne. Nødder, skumfiduser og chokolade. De er virkelig klisterede at spise pga. marsmallow fluff’en, men det understreger næsten bare at det er en virkelig sjov kage fyldt med små overraskelser, som smager ligeså godt som den ser ud. Hvis man har mod på det, så vil jeg faktisk tilsætte en halv gang så mange nødder, skumfiduser og chokolade. Der var nogle enkelte kager, som slet ikke havde noget fyld i, og det er jo lidt ærgerligt, selvom kagen dog også smager godt i sig selv.

Ingredienser (ca. 12-15 stk):
3 1/2 dl hvedemel. 2 spsk bagepulver. 1 dl kakao. 1/2 tsk salt. 2 æg. 2 dl sukker. 175 g smør, smeltet. 1 3/4 dl mælk. 1/2 tsk vaniljesukker. 1 dl små marsmallows (kan fås i Søstrene Grene). 1 dl blandet chokolade (fx daim, mars, snickers osv). 1 dl nødder. 1 dåse marsmallow fluff (kan fås i Super Best, ellers findes der også opskrifter på nettet til at lave det selv).

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 175 grader (varmluft).
2. Sigt mel, bagepulver, kakao og salt ned i en skål.
3. Pisk æg og sukker lyst og luftigt i en anden skål. Tilsæt derefter smeltet smør, mælk og vaniljesukker.
4. Rør det forsigtigt sammen med de tørre ingredienser.
5. Hak nødder og chokolade groft. Rør dem og skumfiduserne i dejen.
6. Put papirmuffinforme i en muffinform af metal og fordel dejen 2/3 i formene.
7. Bag kagerne i ovnen i ca. 20-25 minutter.
8. Lad dem køle helt af. Fordel derefter en skefuld marsmallow fluff på hver muffin. Man kan evt. brænde fluff’en med en gasbrænder (det gjorde jeg ikke, men så vil man nok undgå, at det løber så meget, så det kan anbefales).

Photobucket

2 kommentarer

 • Hold fast, det ser lækkert ud!
  Da jeg var au pair (for en del år siden) lavede min amerikanske mor ofte Rocky Road cookies og muffins – det er bare gode sager! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Eeeej, det lyder som et dejligt sted at være au pair. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serviceinfo: Black Friday