Want: matchy matchy

Serviceinfo: Black Friday

 photo midnatsaabensalling.jpg

Black Friday er kendt som store-shoppe-dag i USA, hvor butikker skyder julehandlen igang med en masse rabatter, og den tradition er efterhånden også begyndt at komme os danskere til gode. Be-fashionable, der bl.a. forhandler Line & Jo og Jane Kønig, har fx 10% på alle smykker t.o.m. mandag, og Zalando giver 20% på alle varer (også nedsatte varer!) kun i dag med rabatkoden BLACKFRIDAY1. Her i Århus er der tilmed midnatsåbent, hvilket betyder ekstra mange gode tilbud til os i smilets by. Især hos Salling (billedet) er der gode rabatter at hente som 25% på alt Mummi fra iittala og en masse andet. Så hvis man allerede ved, hvad man skal give i julegave, eller bare gerne vil forkæle sig selv, så er der gode grunde til at shoppe amok i dag. Vi har jo heldigvis også lige fået løn! Er du stødt på andre rabatter og tilbud? Så del dem gerne her i kommentarfeltet, så vi kan samle en lille rabatoversigt.

Photobucket

1 kommentar

  • Rabatsiden Designers and friends giver yderlige rabat på deres vare (mener det er 15 eller 30%) samt fri fragt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Want: matchy matchy