Mine julegaver

Inspiration til nytårsfrisuren

hair inspiration
Pictures found on Pinterest. 

Jeg glæder mig heeelt vildt til nytårsaften, og siden jeg købte min kjole, har jeg tænkt mange tanker omkring hvordan mit hår skal sidde og hvad for noget make-up, jeg skal have på. Eller egentlig har jeg ikke tænkt mange tanker, jeg besluttede mig nemlig ret hurtigt. Når min kjole tager så meget opmærksomhed, som den gør, så synes jeg, at frisuren skal være helt enkel og opsat, så kjolen kan få lov til at stråle. Derfor tænker jeg at lave en lav knold, men alligevel gøre lidt ekstra ud af det ved at have to fletninger fra hver sin side af midterskilningen og ned til knolden. Lidt i stil med det ene billede og dog ikke helt alligevel. Har I allerede besluttet jer for hvilken frisure I skal have nytårsaften og i så fald hvilken?

Photobucket

2 kommentarer

 • Rigtig skøn inspiration!
  Kan fornemme, at jeg ikke er den eneste, der er helt vild med fletninger? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hehe ja! Jeg bliver aldrig træt af fletninger. Tydeligvis. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine julegaver