DIY marmor boks

Mine julegaver

 photo IMG_3464.jpg photo IMG_3432.jpg photo IMG_3327.jpg photo IMG_3479.jpg

Jeg har haft en rigtig dejlig og hyggelig jul i år, og som sædvanlig har jeg også fået en masse gode gaver, hvor intet skulle byttes! Jeg har for første gang i mange år ønsket mig sengetøj, og så skal jeg ellers love for, at så får man sengetøj. Jeg har både fået det fineste med Mumi-motiv og et rigtig pænt et fra HAY hvor de to sider er forskellige. Jeg fik en ordentlig omgang voksenpoint i form af en termokande fra Stelton og den flotteste skål fra Royal Copenhagen. Derudover blev der tanket op på skønhedsfronten med mine yndlingsprodukter fra Tromborg, og lidt ekstra til min sportsskuffe fik jeg også. Jeg har aldrig haft et pulsur før, og det tog da også lige en times tid før jeg fandt ud af, hvordan det virkede. Men det virker nu meget fornuftigt. Det skulle være beregnet til nybegyndere, så det ligger selvfølgelig også i den lave prisklasse, hvor de fleste kan være med. Fik I også nogle gode julegaver i år?

Photobucket

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY marmor boks