Næste DIY projekt: marmorboks

My New Year’s Eve dress

 photo IMG_2533.jpg photo IMG_2520.jpg photo IMG_2562.jpg photo IMG_2544.jpg

Jeg er en meget glad pige. Jeg har nemlig fundet min nytårskjole – og en helt særlig én af slagsen. Jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville have en sort nytårkjole, for så kunne jeg ligeså godt bruge en af de sorte kjoler, der hænger i mit skab. Men at finde en kjole, som ikke er sort men dog stadig er nytårskvalificeret, det er faktisk ikke så nemt (når man ikke er til rød og blå). Derfor endte jeg på ebay, hvor jeg straks begynde at søge efter glitter og perler, og så var lykken sket! Jeg fandt denne smukke sag, og med det højeste bud kl. halv fire om morgenen fik jeg den for kun 340 kr. med porto. Noget af et kup! Kjolen er løs uden at være for stor, og så er den lårkort i ordets stærkeste betydning. Men så længe den dækker numsen, så er alt jo vel. Det er vel kun nytår én gang om året. Husk forresten at kigge forbi bloggen i morgen. Der kommer jeg med en masse forslag til andre flotte vintage nytårskjoler, man kan finde på ebay.

Photobucket

22 kommentarer

 • Maiken

  Flooooot, flot, flot 🙂

  Et lille tip: For mig ser det umiddelbart ud til at kjolen er egnet til at have en tætsiddende ‘tanktop-kjole’ indenunder. Så er det ikke så ‘farligt 😉 Bare en idé!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ja, det har jeg faktisk også tænkt på. Dog en kort pencilnederdel i stedet, da jeg ikke har en af disse tanktopkjoler. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw hvor er den smuk! Tænkte med det samme, at det måtte være en vintage/genbrugssag. Synes sjældent man ser perle/pailletpåsætninger af den kvalitet i dag – i hvert fald ikke til priser der er til at betale. Jeg glæder mig til at se den på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Helt enig! Så flot perlepåsætning (lækkert ord) ser man sjældent i dag på varer, der er til at betale. Det er nok også derfor, at alt mit glimmertøj, jeg ejer, er vintage. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et godt køb! Jeg er helt vild med den kjole – det må være noget nær den perfekte nytårskjole (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ja ikke? Glæder mig så meget til at få den på. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  gud hvor er den bare lækker 🙂 du bliver simpelten nødt til at poste et billede med den på – nøj hvor er den bare læks! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor er den bare fin! Heldige kartoffel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pailletter har man vist aldrig gået galt i byen med nytårsaften 😉
  Og wauw, din er altså lidt af et pragt eksemplar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak, og det har du bestemt ret i! Jeg er også helt vild med den. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • gud hvor er den smuk, elsker perler og glitter, den er glittret men på den helt rigtigt fine måde !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Lige præcis! På trods af at den er fuldstændig tildækket med pailletter, bliver det på ingen måde “for meget” eller for billigt at se på. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Shit den er lækker! Jeg kunne godt tænke mig at finde en glitterkjole til nytår, så glæder mig til morgendagens indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er jeg glad for at høre. Jeg håber, at der er noget, som du kan bruge. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Synes godt nok shoppen (som du har linket til i kommentarfeltet) har mange fine sager, men frygter du slet ikke tolden, når den nu sendes fra USA?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   De har nemlig rigtig mange fine ting! Nej, jeg frygter ikke told/moms, når jeg handler udenfor EU. Derimod forventer jeg altid, at der vil komme told på, så jeg køber kun udenfor EU, hvis jeg også vil betale for varen med den pris oveni. Som man kan læse her, skal man kun betale moms og ikke told for varer under 1.150 kr. Dvs. 25% (i mit tilfælde 85 kr) plus post danmarks told-gebyr. http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1615423&vId=0&lang=DA
   Men man kan jo evt. benytte sig af http://www.shopusa.com/shopusa/denmark, hvor du betaler moms og told på forhånd og dermed slipper for det der trælse post danmark gebyr, der i mit tilfælde er større end selve momsen. Og så kommer der ingen trælse overraskelser. 🙂 Men indtil videre har jeg dog ikke fået nogen momsregning for denne kjole.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Slap lige af hvor er den smuk. Du bliver jo skide lækker nytårsaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvad søgte du på på ebay, sådan helt præcist. Den er gudesmuk den kjole!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næste DIY projekt: marmorboks