Inspiration til nytårsfrisuren

My New Year’s Eve outfit

 photo IMG_3576.jpg photo IMG_3597.jpg photo IMG_3572.jpg
Vintage dress, Whyred shoes and MAC Lady Danger lipstick. 

Det virker lidt fjollet at dulle sig op dagen før dagen, så I må lige tænke jer til frisuren og en lidt mere festlig make-up. Men da tiden i morgen måske bliver lidt knap til at tage outfitbilleder, så må jeg hellere vise jer mit nytårsoutfit i dag, når nu jeg har fablet så meget om min kjole. Jeg glæder mig så meget til i morgen! Udover at det nok er den flotteste (og korteste) nytårskjole, jeg nogensinde har haft på, så bliver i morgen også den største nytårsfest, jeg har været til. Vi holder den her i lejligheden, hvor vi bliver 12 mennesker til spisning. Jeg har allerede lavet desserten, som er denne vidunderlige islagkage, min mor serverede sidste januar. Der skal selvfølgelig stjernekastere i, når den skal serveres! Bagefter vi har spist og inden klokken slår 12, så kommer der endnu flere gæster klar til at feste ind i det nye år. Jeg håber, at det bliver rigtig sjovt! Hvad skal I lave nytårsaften, og kan I lide min kjole – også på? Jeg mangler stadig at beslutte mig for hvilken neglelak, jeg skal have på. Hvid eller black satin fra Chanel?

Photobucket
   

23 kommentarer

 • […] mig helt vildt til nytår, og jeg har faktisk bestemt mig for at lave en genganger i år og tage min nytårskjole fra sidste år på igen. Men den var også meget speciel og flot, så jeg synes ikke, at det gør […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  wauw, det er godt nok en virkelig virkelig smuk kjole – den klæder dig utrolig godt.

  Jeg skal holde nytårsfest i min lejlighed her i Århus C, hvor vi bliver 5 piger til spisning. Dernæst drager vi mod en større privatfest hvor vi bliver resten af aftenen så det skal nok blive godt. 🙂

  Rigtig godt nytår Pernille – dit blogger-år har i hvert fald været helt i top, må det kommende være lige så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tusind tak! Jeg gætter på, at I havde en god nytårsaften – det lyder i hvert fald som opskriften på en god en!

   Og TAK! Det er jeg rigtig glad for at høre, at du har lagt mærke til. Jeg håber også, at 2014 bringer en masse spændende ting! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Waouwww pift pift 🙂

  Så smukt

  Nytårets dronning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVID, SMUKKE!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • andrea

  Flot flot flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fed en kjole! Syntes du skal vælge Hvid, så det ikke bliver for tungt.

  http://blueberry.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind mange tak! Det endte det også med. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaaarh, hvor er den pisse flot!
  Jeg tror det kunne se skide godt ud med hvid neglelak – men det er jo helt op til dig 😉
  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Mange mange tak! Det endte også med hvid neglelak. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Den er virkelig flot! Hvilken vintage butik er den købt i?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Den er nemlig så flot! Jeg har fundet den på eBay. Hvis du går et par sider tilbage, så har jeg skrevet et indlæg om den. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Kæft den kjole er lækker og det lyder som om desserten bliver det samme. Black satin må da klart være valget til nytår! den er bare virkelig sexet og ladylike.
  godt Nytår til dig

  kh Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind mange tak! Jeg glæder mig også sindssygt til desserten!

   Godt nytår til dig også, Johanne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Louise Rühe

  Du ser da sindssygt lækker ud, Pernille! Kjolen er, indrømmet, sygt kort, men den klæder dig virkelig!

  Stemmer forresten for hvid neglelak!

  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak, søde Anne Louise!

   Det blev også hvid. 😉 den står så flot til mønstret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Wow! Hvor er den flot! Tror dog jeg havde foretrukket et par stramme sorte jeans indenunder, men det er måske bare mig, der ikke kan styre de dersens korte kjoler, når der først kommer noget alkohol indenbords 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tak! Hehe, forstår hvad du mener. Jeg tænker også, at jeg nok ender med at tage et kort pencilskirt på indenunder, just in case. 😉 Jeg ville bare gerne vise den uden, da jeg klart synes at det er flottest og mest stilrent. Men ja, knap så alkoholvenligt. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Du ser helt fantastisk ud Pernille! Håber du får en skøn nytårsaften og kommer godt ind i det nye år.
  Jeg er ikke en, der kommenterer ret meget på blogs, men jeg har læst din fast næsten siden begyndelsen, og tænkte det var tid til at give mig til kende og sige TUSIND tak for en utroligt inspirerende og lækker blog.

  Godt nytår!
  Luna 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak for den søde kommentar, Luna! Det er dejligt at vide at der også sidder trofaste læsere derude, som bare ikke altid kommenterer så meget.

   Rigtig godt nytår til dig også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til nytårsfrisuren