Glædelig 1. december

Næste DIY projekt: marmorboks

 photo marblebox2.jpg photo marblebox3.jpg photo marblebox.jpg

Jeg har fundet mit næste projekt, som skal forskønne mit skrivebord og samtidig holde orden på mine mange mærkelige ting. Jeg har ikke kunnet finde en boks, der var både pæn, praktisk og billig, så det her må være den helt rette løsning! Så skal jeg bare finde en boks, der passer mine praktiske krav, og så kan jeg kan jeg dække den med selvklæbende marmorfolie. Det er virkelig fint, synes jeg! Guiden er fundet her hos Annaleenas hem, og marmorfolien kan købes her. Er der nogle af jer, der har eksperimenteret med marmorfolie?

Photobucket
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig 1. december