Lasagne med spinat og hytteost

H&M nyheder i butikkerne

hm nyheder

Hvor er det dog voldsomt deprimerende at gå i H&M og se så mange flotte nyheder, når man kun har råd til en enkelt ting den kommende måned. Men det kan jo være, at I har lidt flere penge at lege med, så her kommer nogle af mine favoritter. Jeg er ret vild med rustfarven, som går igen på flere andre styles, og så har jeg (åbenbart) fået en ting for grå. Jeg havde i forvejen udset mig den grå nederdel i lækkert scubastof, der får den til at strutte helt vildt, da den også er at finde online. Det var også den, jeg endte med at købe, men den grå sweatshirt overbeviste mig også om, at jeg virkelig bliver nødt til at have en sweatshirt med høj hals. Helst ensfarvet og i grå eller sort. Er der nogle, der har fået øje på sådan nogle til en rimelig pris? Alle tingene er fra H&M trend.

Photobucket

5 kommentarer

 • Har du set den lange lyse trench coat til 250kr. i nogle af butikkerne? 🙂

  – Trine
  http://www.trines-closet.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må tilslutte mig de andre kommentarer – den nederste i højre hjørne er godt nok pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Uh, er helt forelsket i den grå sweatshirt nederst til højre! Har du fundet den i en H&M i Århus? Og hvor? Den er lige kommet på min liste over ting jeg må(!) eje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeps. Fandt den i H&M på lille torv. Den er fra trend-linjen, så den burde være i alle butikker, der forhandler den linje. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Uh, er helt vild med den grå sweat nederst i højre hjørne! Ligner en vildt lækker struktur i stoffet, håber virkelig den kommer online!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lasagne med spinat og hytteost