Origami paper wall animal heads

Today’s outfit: flower sweatshirt

 photo IMG_4312.jpg photo IMG_4341.jpg photo IMG_4317.jpg
Acne sweatshirt & ASOS leather shorts. 

Jubii, jeg har fået mine lædershorts fra ASOS i en størrelse mindre, og de sidder altså lidt bedre, så det var bestemt ventetiden værd. Lørdag brugte jeg i TEKO i Herning til åbent hus, hvor jeg hjalp til med at fortælle om retail-specialet. En rigtig hyggelig dag, men også en lang dag når man skulle med toget kl. 7 om morgenen. I sidste uge startede vi på faget grafisk design i skolen, hvor vi allerede er gået i gang med at lære Illustrator og i morgen skal vi i gang med Photoshop. Jeg redigerer i forvejen alle mine billeder i Photoshop, men vi kommer sikkert forbi nogle funktioner, jeg ikke kender til, så det glæder jeg mig meget til. Hvor skønt er det ikke lige at gå i skole og bare føle, at man bruger hele dagen på at lege? 😀

Photobucket

5 kommentarer

 • Amalie

  Har du adope photoshop? Hvordan har du fået illustrator og photoshop på din com?

  Jeg vil studerer designteknolog eller netop din linje på TEKO, så kunne godt tænke mig programmer til at lege i og lære dem at kende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg abonnerer på Adobes Creative Cloud (http://www.adobe.com/dk/products/creativecloud.html). Det koster 150 kr. om måneden for studerende, og så har man adgang til ALLE Adobes programmer (altså både photoshop, illustrator og indesign). Jeg vil dog sige, at det har først været obligatorisk for os at have programmerne her på overbygningen (det eneste program vi lærer på designteknologen er Sketchup), men det er selvfølgelig altid nice at have, hvis man har plads i budgettet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Åh javel.. Det har jeg nok ikke budget til lige nu 😉 Men tak. Hvordan med Sketschup så?

   Og må jeg spørge hvilket job du drømmer om ift dit studievalg? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Nej, det kan jeg godt forstå. 🙂 Sketchup kan du downloade en gratisversion af. På overbygningen får du brug for at købe pro-udgaven, men til designteknologen kan du sagtens nøjes med gratisudgaven.
   Når jeg er færdig vil jeg rigtig gerne arbejde med at udvikle butikskoncepter i en virksomhed, der arbejder for flere forskellige brands og virksomheder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Okay, mange tak for svar! 🙂 Og hvor lyder det vildt spændende med dine fremtidsplaner/drømme!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Origami paper wall animal heads