Today's outfit: flower sweatshirt

Winter style inspiration

Streetstyle winter
Pictures found on Pinterest.

Så kom sneen da godt nok, og med den også kulden! Jeg har forsøgt at finde lidt stilrigt inspiration til at holde varmen, men det er egentlig sværere end man skulle tro at finde. Det her var “det varmeste” jeg kunne finde. Selv har jeg ingen sådan virkelig varme jakker, så jeg kører med masser af lag (lige pt. hele tre af slagsen udover mit normale tøj). Jeg har flere løse jakker, hvor jeg har plads til min tynde termojakke under, imens jeg kan have en stor vest udenpå. Så er jeg dækket godt ind! Hvad gør I for at holde varmen i dette vejr?

Photobucket

4 kommentarer

 • har en læder jakke under min uld frakke, så holder jeg både på varmen og er vindtæt! en vinder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Der er masser af dejlig inspiration her, hvis du ikke allerede kender siden. Det bliver jo hurtigt koldt i Helsinki, og så er det sjovt med det store spænd mellem minimalisme og “spraglethed” på gaderne i Finland 🙂
  http://www.hel-looks.com/20140126_01/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • x

  Hej, vi er to unge piger der har startet en ny og anderledes blog om livet som ung. Vi tager emner op som sex, kærlighed og venner med en masse tips og trics 🙂 Håber du vil kigge forbi ! Hilsen x & x

  Link: http://www.ungdommenblog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W

  Jeg har også kørt med lag de sidste par vintre, men det er jeg blevet træt af – i morgen er planen at finde en “rigtig” vinterjakke, forhåbentlig på udsalg!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's outfit: flower sweatshirt