9 sjove fredagsønsker

Bloganbefaling: NordicMojo

 photo nordicmojo.jpg

Lad mig introducere jer for Mathias. Mathias går også på TEKO i Århus, hvor han studerer Visual Fashion Communication. Vi har lokale lige ved siden af dem, og man kan ikke lade være med at stikke næsen ind, når man går forbi på gangen, da de altid har gang i alle mulige spændende ting. Selvom jeg ikke har kendt Mathias længe, så er han uden tvivl en af de mest dygtige og kreative mennesker, jeg har mødt på TEKO (og dem er altså mange af). Han har sin egen hjemmeside og blog NordicMojo, hvor han blandt andet viser fine DIY’s frem og ting, han har lavet i skolen. Jeg kan kun anbefale jer at kigge forbi! Find ham også på Instagram under @nordicmojo.

Photobucket

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 sjove fredagsønsker