Outfit: on the street

Sundere fastelavnsboller med banan -og peanutbutterfyld

 photo IMG_5476.jpg
 photo IMG_5495.jpg photo IMG_5524.jpg

For at forsøde min skriveweekend lidt lavede jeg i fredags disse fastelavnsboller. Dejen er uden sukker og med grovere mel, så de er knap så søde som almindelige fastelavnsboller. Med det lækre fyld smager de dog stadig heeelt vildt godt. Opskriften er fra Twinfood, og jeg kan kun anbefale jer at lave dem. Jeg brugte skyr i stedet for A38, hvilket fungerede fint, og så puttede jeg også bare helt almindelig (tyk) glasur på af kakao og flormelis. Et tip, hvis man ikke lige kan spise 16 stk. på én gang eller har nogle at dele dem med, er at fryse dem ned uden glasur. Så har man nogle fine fastelavnsboller, der ikke er blevet tørre, og som kun mangler et lag glasur før de er klar til at blive spist.

Photobucket

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: on the street