Outfit: wearing the white heels

Big backpack from Pieces

 photo IMG_5958.jpg photo IMG_5998.jpg photo IMG_5980.jpg

Jeg har købt en ny taske, som jeg skal have med som håndbagage. Der skal være plads til både computer, kamera og udstyr og andre småting, og jeg har manglet en taske, der var stor nok til at rumme alt det uden at søm og lynlåse var ved at sprække. Jeg har fundet den her fra Pieces, som er præcis den størrelse en håndbagage må være, og så er den sgu da også ret fed! Den kostede kun 400 kr, så det er selvfølgelig heller ikke ægte læder, men jeg synes egentlig ikke, at det er særlig tydeligt. Den kan findes online her.

Photobucket

8 kommentarer

 • Stine

  Tak for svaret – overvejer nemlig at købe den, men er lidt i tvivl.
  Gør den ondt i skuldrene at gå med?
  Kunne man godt bruge tasken til skole?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Den gør ikke ondt at gå med. Men hvis du har både computer og flere bøger vil jeg nok ikke bruge den som skoletaske. Det mangler den helt klart støtte i ryggen til. Jeg brugte den som håndbagage i flyet og havde computer og tungt kamera i den, og det synes jeg ikke, at den føles helt stærk nok til, hvis jeg skulle bruge den til det hver dag. Især hvis du skal gå med den på ryggen til og fra skole fx.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej 🙂 Tænkte på, hvordan taskens lukkes? Er der en knap som man skal “klikke”, eller er der kun en snor? – og hvordan fungere det, kan den lukkes ordentlig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Der er også sådan en klik-lås-knap. Men helt ærligt fungerer den ikke særlig godt. Jeg ved ikke, om det bare er en fejl i min magnet, men hvis jeg tager tasken på skuldrene med bare lidt i den, så går knappen op. Så jeg plejer bare at binde en knude på snoren også, det hjælper.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Pernille, det er ærgerligt at vores ophold i Italien ikke lige overlapper – så kunne vi have taget på udflugter sammen 🙂 Jeg rejser tilbage til Danmark på onsdag, men har været bosiddende i Torino de sidste to måneder i forbindelse med mit arbejde. Jeg håber du får en fantastisk tid i det italiensk – vejret er i øvrigt skønt her! Hvis du overvejer at besøge Torino, så giver jeg gerne tips til spisesteder. Byen minder på mange måder om Aarhus – der er lidt mere stille og roligt her; og ikke så mange turister. De bedste tanker fra mig. Glæder mig til at følge med i dine oplevelser i sydens sol.

  Kh Sheena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak, Sheena! Torino ligger desværre lige dét længere væk end mange andre af byerne i nærheden, men jeg vil huske på dig, hvis det skulle være. Og super fine billeder du tager, forresten! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den er vildt sej! Rigtig god tur til Italien og held og lykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: wearing the white heels