Outfit: pink flowers in Copenhagen

Ismageriet på Kongelundsvej

 photo IMG_4813.jpg photo IMG_4824.jpg photo IMG_4821.jpg photo IMG_4827.jpg photo IMG_4834.jpg photo IMG_4837.jpg

Så er jeg tilbage igen efter en hektisk men skøn weekend i København, hvor vi var seks piger, der var blevet sluppet løs på selvstændig studietur (altså uden lærer). Vi fik set og oplevet mange mange ting og ikke mindst også spist en masse steder. Et af stederne vi besøgte var Ismageriet, der ligger på Vestamager tæt ved Ørestaden. Vi var forbi en kold og sen eftermiddag, hvor vores maver måske mest hungrede efter aftensmad, så det var ikke just de bedste forudsætninger for at skovle is ind. Men da vi først trådte ind i det retro-inspirerede ismageri, glemte vi hurtigt alt om det. Udvalget er stort og spændende, så det var ikke nemt at vælge, men heldigvis deler personalet gerne smagsprøver ud, så beslutningen bliver lidt nemmere (eller sværere). Det var virkelig god is! Jeg ved ikke hvor meget I har lyst til at se og høre fra vores studietur, men hvis der er stemning for det, så tænker jeg at lave nogle små recap fra de forskellige dage. Måske selv københavnerne opdager nye sider af byen (jeg tvivler, men det kunne jo være). Hvad siger I?

Photobucket

5 kommentarer

 • Camilla

  JAHR! MERE KØBENHAVN 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Isene ser så lækre ud! Jeg synes i øvrigt det kunne være fedt at høre mere om jeres studietur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca

  Jaaa! Gør det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg håber for din egen skyld at du tog jordnød-chokolade-karamel varianten 😉 Den er SÅ god og den eneste jeg altid tager hver gang jeg er på ismageriet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   HAHA! Ja, det gjorde jeg. Kunne simpelthen ikke huske, hvad den hed, hvilket er grunden til at jeg ikke skrev det. For ja, den var dælme godt nok god! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: pink flowers in Copenhagen