Vinderen af Calvin Klein parfumen

København: dag #1

 photo IMG_4444-2.jpg photo IMG_4538.jpg photo IMG_4576-2.jpg photo IMG_4712.jpg photo IMG_4725.jpg photo IMG_4775.jpg photo IMG_4803.jpg photo IMG_4862.jpg

Vi ankom til København torsdag eftermiddag og tog med det samme ud for at besøge Den Blå Planet. Det er sjovt hvor anderledes museumsbesøg er blevet, efter at jeg startede med at læse retail design på TEKO. Selvfølgelig nyder vi også udstillingerne, men vores hjerner og øjne kigger konstant og helt ukontrolleret efter hvordan rummene er indrettet, hvordan lys er brugt, om der er brugerinvolvering, hvordan skiltning er og alle mulige andre detaljer, som de fleste besøgende kun ubevidst lægger mærke til. Det var altså også sådanne ting, som vi kiggede efter på Den Blå Planet. Derefter stod den på udforskning af den meget særprægede arkitektur i Ørestad, hvor vi bl.a. var indenfor i Ørestad Gymnasium. Det var rigtig spændende at gå rundt og kigge på de forskellige bygninger, men man kan ikke lade være at undre sig lidt over området, der på en side virker meget øde og dødt men på den anden side også utrolig nyskabende i forhold til arkitekturen. Vi sluttede dagen af i Bella Sky, hvor vi fik lov til at gå op i den skæve gangbro og kunne kigge udover det meste af København.

3 kommentarer

 • Betina

  Er Den Blå Planet et besøg værd? Skal selv til København i næste måned, og overvejer at tage derind med min bedre halvdel, hvis det virker til at være hyggeligt og sådan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw nogle stemningsfulde billeder og fantastisk arkitektur! Meget fascinerende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca

  Haha, sådan har jeg det også med Vestamager. Det er så mærkeligt opbygget. Først kommer der et stort stykke ingenting, så kommer der en remix af de vildeste nye bygninger, så igen et stort stykke ingenting, så Bella Sky, så et stort stykke ingenting… osv! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Calvin Klein parfumen