Outfit: på toppen af Godsbanen

København: dag #2

 photo IMG_4913.jpg photo IMG_4959.jpg photo IMG_4960-2.jpg photo IMG_4966-2.jpg photo IMG_4981.jpg photo IMG_4972.jpg photo IMG_4983.jpg photo IMG_4988.jpg photo IMG_5002.jpg

Fredag på vores studietur startede vi ret så fornemt ud på Hotel d’Angleterre, hvor vi fik lov til at komme ind og se Karen Blixen suiten. Ret sejt! Derefter stod den på en kort strøgtur, hvor vi var inde og kigge en række butikker, blandt andet nogle af dem som vi har brugt i vores opgaver. Der blev også plads til halvanden times “fri leg”, hvor jeg selv faldt i fælden hos Topshop. På vej til Torvehallerne var vi hurtigt inde og kigge det gamle universitetsbibliotek på Fiolstræde, som desværre er lukket for turister i den store flotte sal, og så stod den ellers på frokostjagt blandt de mange lækre boder i Torvehallerne. Jeg elsker virkelig det sted, og jeg bliver helt sulten bare af at kigge på billederne. Jeg købte en grisewrap med pulled-pork, coleslaw, spidskål og persillepesto i en æggewrap hos Palæo, som var voooldsomt god på trods af at halvdelen af fyldet røg ud imens jeg prøvede at spise den (det var virkelig ikke et kønt syn). Sidst på eftermiddagen tog mig og en anden en lang gåtur igennem Frederiksberg og forbi Assistens Kirkegården på Nørrebro, hvor de flotte kirsebærtræer blomstrede smukt. Det kom der selvfølgelig nogle fine outfitbilleder ud af, som jeg allerede har vist her.

Photobucket

2 kommentarer

 • Åååh, Torvehallerne mit hjerte! Elsker det sted og kan bruge 100 timer derinde 😛 Hvis du har lyst, så kig forbi min nye webshop, hvor der er 20 % lige nu med koden EASTER20 :—-) God dag!

  http://www.revolvercph.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • //P

  Har også lige haft mig en tur til KBH,
  Besøgte faktisk alle de steder du skiver om 😀
  Meget skønne steder!

  aandanimalcity.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: på toppen af Godsbanen