Line & Jo miss Edler

København: dag #3

 photo IMG_5259.jpg photo IMG_5313.jpg photo IMG_5335-2.jpg photo IMG_5353.jpg photo IMG_5389.jpg photo IMG_5396.jpg photo IMG_5406.jpg photo IMG_5431.jpg

Lørdag i København stod den igen på arkitektur. Vi var først i Normann Copenhagens flagship store på Østerbro, og så tog vi på Café Luna, hvor jeg fik den her åndssvage store og lækre brunch. Derefter gik vi tilbage over Knippelsbro for at kigge indenfor i Den Sorte Diamant. Kl. 17 havde vi købt billetter til rundvisning i Operaen, så vi endte med at halse afsted igennem smukke Christianshavn for at nå det også. Typisk os jyder at tænke at “det er bare en kort gåtur”. Vi nåede det dog lige på slaget, og det var heldigt, for det var en virkelig god rundvisning. Vi havde en virkelig dygtig og sjov guide, der fortalte en masse spændende ting om Operaen, og så er selve bygningen jo bare fantastisk smuk! Det er en hundredlap, jeg varmt kan anbefale at bruge, hvis man er i nærheden. Eller egentlig under alle omstændigheder, faktisk. Det var klart en af de bedste oplevelser på vores studietur. Det her bliver forresten sidste omgang fra København. Den sidste dag, søndag, var vi på Louisiana, men der blev kameraet altså ikke lige hevet op.

Photobucket

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Line & Jo miss Edler