En hurtig update fra Italien

Min Line & Jo samling

 photo IMG_6039.jpg

Da jeg igen igen viste et nyt køb fra Line & Jo, blev jeg spurgt, om jeg ville vise hele min samling. Det er vist meget passende, for den har efterhånden vokset sig helt stor. Jeg havde i en lang periode slet ikke brugt øreringe, men da jeg fik miss Ebens for et par år siden (den har jeg sidenhen desværre mistet på en bytur), så tog det pludselig fart, og jeg begyndte også at skyde flere huller i ørerne – og gav dermed også mig selv nogle gode grunde til at købe nye øreringe, synes jeg i hvert fald selv.

 photo IMG_6059.jpg

I har nok lagt mærke til, at jeg sjældent går med halskæder. Denne lille bille er da også det eneste, der ikke er til ørerne i min samling. Jeg fik den som eksamensgave af mine forældre, så selvom jeg nok aldrig selv ville have købt den, så har den en stor personlig værdi. Det er ikke ofte, at jeg bruger den, men den kan tilføje noget virkelig delikat og fint til et outfit. Til skjorter, hvor den stikker ud under kraveflippen, er den perfekt.

 photo IMG_6073.jpg

Jeg har to earcuffs, miss Essie og miss Edmia. Favoritten er klart miss Edmia (til højre), men miss Essie kan også tilføje noget ret råt, da den er så bred.

 photo IMG_6326.jpg

Af gode årsager er der nogle af mine øreringe, som altid sidder i. Mine to øverste huller er nemlig så nye, at ringen og stickeren ikke bør fjernes. Ringen med fjer hedder miss Ellegood og den anden hedder miss Eifa. Hvad jeg især godt kan lide er, hvordan formen på fjeren følger ørets form. Nederst sidder miss Elly, som er helt fantastisk, fordi den er så behagelig at have i. Jeg synes egentlig ikke, at der i flippen er det pæneste sted at have den siddende (og jeg kunne sagtens undvære en ørering i det hul uden det ville tage skade), men da jeg første gang satte den i, så kunne jeg simpelthen ikke tage mig sammen til at fjerne den igen, da man mærker så lidt til den. Et af mine næste køb må dog være et vedhæng som fx miss paisley, bare så jeg kan spicy den op engang imellem.

 photo IMG_6119.jpg

Det her er så de sidste øreringe i samlingen. Miss Eddie (pinden uden kæde) sidder egentlig også altid i mit højre øre, men hele to forskellige close-up billeder af mine øre, syntes jeg var lige i overkanten. Ved siden af Eddie sidder ofte miss Elrica, som er ringen med spyd. Miss Eagleson og miss Edler, som er de to øreringe med kæde, bruger jeg mest til særlige lejligheder eller til hverdage, hvor jeg føler mig ekstra meget på toppen. At jeg nu kan sno kæden igennem flere huller, så den ikke bliver så lang at se på, gør dem dog mere brugelige til hverdag, synes jeg.

Photobucket

13 kommentarer

 • Rosa

  Hej Pernille.

  Den øverst ring (Miss Ellegood) Skal man have et hul for at kunne bruge den el. er den beregnet til at man bare skal putte den rundt om øret, uden noget hul? 🙂

  Rosa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Rosa. Den er beregnet til, at man har hul i øret. Ellers tror jeg at ringen bliver meget misformet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Hvis du overvejer at sælge din miss Essie, så kunne jeg godt være interesseret! Kontakt: Betina-kat@hotmail.com, hvis det kunne have interesse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det lækkert!! Ville ønske jeg havde den samling 😀

  http://www.revolvercph.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg fik min inspiration til dette indlæg fra PAGIK […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo for sindssygt det der Pernille (på den gode måde vel og mærke ;b) Man kan jo ikke andet end at blive en smule jaloux!

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Haha, tak Pernille! Det har også taget et par år. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Mange tak fordi du ville lave indlægget! Det var skønt at få et overblik over alle dine fine smykker. Håber du har en fest i Italien! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt for fedt indlæg! Og mega fed samling! Må have fat i nogle flere Line & Jo smykker selv. Tror jeg skal have fat i miss Eifa x 2, for har ringen og den er jeg mega glad for, så det ville være fedt at have den til ørene også. x

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak! Du vil blive glad for eifa, den er så fin. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hurtig update fra Italien