Min italienske dagbog #3

Hvorfor jeg tager på endagsvisit til Danmark

Da billetterne blev frigivet til Justin Timberlakes koncert i Parken for noget der ligner et halvt år siden, blev de sociale medier oversvømmet så meget af både glædestårer og nedadvendte muler, at jeg ikke orkede at komme med et bidrag. Derfor fik jeg aldrig fortalt, at jeg sguda også fik fat i en billet sammen med min veninde! Lige siden at vi missede ham tilbage i 9. klasse, da han sidst var på besøg i Danmark, har vi svoret, at næste gang så skulle vi fandeme afsted. Da jeg blev tilbudt praktikplads i Italien, var min første bekymring derfor også “fuuuuck, hvad så med Justin!?”. Ja, det er den slags store bekymringer, jeg har i mit liv. Heldigvis har jeg fået tilskaffet mig to fridage (da jeg ikke kan nå tilbage samme aften), så i dag drager jeg på lynvisit til København. Faktisk skulle jeg gerne være på vej lige nu, så kryds lige fingre for at ingen tog er forsinkede, så jeg når mit fly. Det kan virke virkelig tosset at gøre så meget for én koncert (for ja, det bliver edersparkemig en dyr oplevelse), men da jeg kommer til at gå glip af både Northside og Roskilde Festival (hvor ærgerlig jeg er over det, gider jeg slet ikke snakke om), så det her, det skal jeg altså opleve. Heldigvis har jeg fået feriepenge, og da jeg bor gratis her og har lejet mit værelse ud i Århus, så er det økonomisk ikke noget problem. Det er bare ret mange penge for at opleve én mand. Men jeg er sikker på, at det nok skal blive det hele værd. Shit, jeg glæder mig!

Photobucket

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min italienske dagbog #3