Min italienske dagbog: Venedig

Hvis jeg skulle på NorthSide 2014

Jeg må desværre sukke og kigge langt efter rigtig mange begivenheder og arrangementer, imens jeg er hernede i Italien. En af de ting er NorthSide Festival, som jeg ellers har deltaget i de sidste 3 år. Jeg havde virkelig glædet mig til i år, fordi det ville være det første år, hvor jeg faktisk ville bo i Århus under festivalen, men ja, så kom der jo så til gengæld lige et one in a life chance tilbud i stedet. Jeg har dog ikke kunnet dy mig fra at kigge programmet igennem og udvalgt de kunstnere, som jeg ville have hørt, hvis jeg skulle stå på pladsen med en øl (eller to) i hånden i weekenden. Især Röyksopp og Robyn er jeg sikker på bliver en kæmpe fest, og ikke mindst MØ som jeg stadig har til gode at opleve på trods af, at jeg bliver mere og mere vild med hendes musik! Åh, hvor jeg ønsker jer en god festival, alle sammen.

Photobucket

2 kommentarer

  • L.A.

    Jeg lover at drikke en øl for dig til MØ! Hende har jeg endnu ikke oplevet heller, og jeg har nærmest hørt hendes plade nonstop siden den udkom. Hende er jeg meget spændt på at opleve. Meeeen, mon ikke hun kommer til Aarhus nogle gange i efteråret også. Hun har nærmest for meget energi til ikke at turnere landet rundt igen 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Tak for et fedt indlæg. Det er min debut i år, og jeg glæder mig som et lille barn især til at se Arcade fire. Det eneste minus der er ved North side er festivalens placering. Jeg skal selv til to uni – eksaminer i næste uge… Men på trods af det, så skal det nok blive fedt! 🙂 Nyd italien! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min italienske dagbog: Venedig