Outfit: sporty suit

Hvis jeg skulle på Roskilde i år

 photo R001-045-1.jpg

Den begivenhed, jeg ærgrer mig allermest over, at jeg går glip af imens jeg er i Italien, er uden tvivl og med stor fed streg under Roskilde Festival. I år ville have været mit 7. år i træk. Wow, det er vildt at tænke på! Det er den ene gang om året, hvor jeg for en uge slipper de fleste hæmninger, lader mig rive med af stemningen, møder en masse nye mennesker og fester og danser til den lyse morgen. Faste Roskildegængere ved det. Det er den der Roskildefeeling. Den er noget særligt, noget man ikke kan forklare, og noget som kun findes der den ene gang om året. Hvert år, når jeg beskidt, træt og mæt på følelser og oplevelser er på vej hjem igen, ser jeg altid allerede frem til næste år. I år må jeg leve på minderne og vente endnu et år. At der tilmed er navne på plakaten, som jeg ville give alverden for at se og har ønsket i alle seks år (The Horrors – fra da jeg havde en lidt syret periode mht. min musiksmag) er bare endnu mere bittert. Øv. Og Rolling Stones! Shit, dem ville jeg gerne opleve. Og Trentemøller. En af mine bedste koncerter på Roskilde (selv samme som i musikvideoen). I starten af året oplevede jeg Moderat på Train, og det er en fest, der godt kan anbefales! Normalt er der jo fast tradition for at jeg gennemgår hele programmet, men i år må i altså nøjes med dem, jeg ud fra et hurtigt kig på plakaten (og måske en lille gennemlytning, jeg kan jo ikke lade være) ville sætte mine penge på – og ja, det er med vilje at MØ ikke er med, hun var jo allerede en selvfølge til Northside. Hav en dejlig festival og pas godt på hinanden!

Photobucket

10 kommentarer

 • Gode oplevelser i Italien:-)

  Som nabo til Roskilde festival lytter vi altid med og får stemningen i byen:-)

  Håber du havde en god Sankt Hans aften: http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/06/sankt-hans-give-away.html

  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Åh, ja! Indbyggerne i Roskilde går bestemt heller ikke upåvirkede forbi. Havde helt glemt det fantastiske kaos der foregår, når folk skal køb stort i Kvickly, som altid disker op med smagsprøver på diverse drinks. Det er faktisk en ret vigtig del af hele hurlumhejet..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig i mit liv været på Roskilde, og vil så gerne! <3

  Kig forbi<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erna

  Lige det indlæg, jeg har glædet mig til! Skal på roskilde for første gang i år, og har kigget alle dine roskilde indlæg igennem – pakketips og alt! Vejrudsigten ser desværre ikke så god ud, men jeg glæder mig alligevel, især pga. dine inspirerende Roskilde-indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak!! Jeg er så glad for at høre, at de gamle indlæg også kan bruges. Der har jo trods alt heller ikke ændret sig så meget siden. Håber du får en fantastisk festival. Første år er altid noget helt særligt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Føler med dig! Og tak for Roskilde indlægget, har altid sat kæmpe pris på dine Roskilde anbefalinger og generelt bare dine musik indlæg 😀 Roskilde kommer heldigvis også de næste 7 år, så håber du nyder Italien imens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tak, det er jeg virkelig glad for at høre! Håber du får en dejlig festival! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg forstår godt at du er lidt misundelig, men til gengæld er du i Italien! Roskilde står der også næste år (heldigvis!) Desuden bliver Roskilde vist ret våd af regn i år… øv!
  Jeg skal også afsted for 7. år i træk i år. Det føles helt vildt, at tænke på. Alle årene flyder efterhånden lidt sammen af koncerter, flæsestegssandwich og spaghetti 40kr (og lunken vin og øl…) og lyse nætter. Det bedste måde at starte sin sommer på. Jeg glæder mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Dét er rigtig, og forhåbentlig bliver programmet ligeså godt som i år! Jeg vil nu ikke sige, at vejret ser så slemt ud. Måske den første weekend, men det har da bestemt set værre ud. 😀

   Jeg kunne ikke beskrive det bedre! Det hele er bare én stor dejlig miskmask af oplevelser.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: sporty suit