Things that wonders me about the Italian

Outfit: new pants

 photo IMG_0368.jpg photo IMG_0370.jpg
OVS tanktop, ASOS pants (here), Acne sandals and Ray-Ban sunglasses (here). Indeholder affiliate links.

Tusind tak for jeres dejlige respons på gårsdagens indlæg. Det var skønt at høre, at I også kunne grine af mine iagttagelser! Jeg har fundet en lille sti tæt på lejligheden, hvor der er en vindueskarm i perfekt højde til mit kamera, og hvor jeg kan stå nogenlunde ugeneret. Så måske det bliver mit fremtidige sted for outfitbilleder hernede, jeg savner i hvert fald billeder i et bedre lys, hvor selv en lang redigering ikke hjælper specielt meget. Det er ikke fordi, at der er så meget særligt ved det her outfit, men jeg ville lige vise jer mine nye bukser fra ASOS, som jeg modtog i sidste uge. De er p-e-r-f-e-k-t-e. De minder rigtig meget om mine Carin Wester bukser, som jeg ved, at flere af jer forgæves har forsøgt at få fat på. Den største forskel er vel egentlig at disse ikke har tydelige buksefolder, og så kan de tåle maskinvask (win!). De slår selvfølgelig ikke mine Carin Wester bukser i kvaliteten, men det er rart at have et par, som jeg er knap så emsig med og godt tør tage på til en aften i byen. De koster kun 250 kr. og kan købes lige her. Jeg har købt dem i en størrelse større end normalt, da jeg gerne ville være sikker på, at de var til den løse side, og heldigvis sidder de også som de skal (eller som jeg gerne vil have dem til) uden at være for løse i livet.

Photobucket

8 kommentarer

 • Gitte

  SÅ lækre billeder, Pernille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stemmer ja for den her location! Det ser jo virkelig helt eventyrligt ud med den baggrund 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   SÅ bliver det det! Jeg kan i hvert fald løfte sløret for, at der venter endnu et outfit med samme baggrund. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er en god lokation for dine billeder! Lækre bukser smukke pige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Fedt, mange tak! Jeg synes også, at baggrunden er ret fin. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Hej Pernille!
  Jeg har undret mig over én ting.. Når jeg ser på blogs på min Bloglovin’ app, så ser jeg ingen reklamer. Vil det sige, at bloggeren ikke bliver betalt for disse “klik”? I bliver vel betalt så og så meget for hver gang, der er en, der ser reklamerne? 🙂

  Ellers er det nogle mega fede bukser!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Britta.
   Det er jeg faktisk ikke rigtig klar over (bannere giver så lidt, at jeg sjældent skænker det en tanke). Men mener du app’en på telefonen?
   Bannerne fungerer også forskelligt. Nogle giver i forhold til hvor mange gange, at de bliver vist, andre i forhold til hvor mange klik de får. Så hvis de ikke bliver vist i din app, så nej, så tror jeg ikke, at der bliver tjent penge. Men generelt er der jo meget færre annoncer, når man læser blogs på telefonen fremfor på computerskærmen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Things that wonders me about the Italian