Min italienske dagbog #8

Outfit: last day in Italy

 photo IMG_1996.jpg photo IMG_2002.jpg photo IMG_2012-2.jpg
COS blazer, ZARA dress and Nike sneakers (same model here). 

Så for søren! Så er det godt nok nu. I morgen flyver jeg tilbage til Danmark efter at have tilbragt 3 måneder i Norditalien i byen Bassano del Grappa i forbindelse med min 6. semester praktik. Det er helt vildt at tænke på, tiden er godt nok fløjet afsted. Dagen i dag skal bruges på en masse praktiske ting. Lejligheden skal rengøres, kufferten skal pakkes og så skal jeg også lige have sat de sidste punktummer i min opgave. Den sidste is skal der også lige gøres plads til. Kjolen er forresten ny og købt hos Zaras udsalg i Vicenza. Da jeg spurgte om jeres mening på instagram, var der stor enighed om, at den skulle med hjem, og det kom den så altså også. Den skiller sig jo lidt ud i forhold til min sort-hvide ensfarvede garderobe, men jeg elsker den. Jeg bliver i så godt humør, når jeg har den på, og den deler bestemt også nogle smil ud på gaden.

Photobucket

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min italienske dagbog #8