Fun facts om mine 3 måneder i Italien

Ude godt, hjemme bedre

 photo IMG_2018.jpg

Så er jeg landet i Århus igen! Nogenlunde i hvert fald. Jeg lejede mit værelse ud i de 3 måneder, så jeg mangler stadig at få alle mine ting på plads igen, hvilket først kommer til at ske på lørdag. Som flere af jer allerede har efterlyst, så kommer der et indlæg om hele min oplevelse senere. Lige nu skal jeg lige have styr på min praktikopgave, der skal afleveres på tirsdag, og så vil jeg også gerne nyde det gode vejr, mens det stadig er her – og ikke mindst sige hej til Århus og de mennesker, jeg har været væk fra. Det er mærkeligt, at der allerede er gået tre måneder. Og egentlig også lidt mærkeligt at være tilbage på mit lidt tomme men dejlige værelse. Det er skønt at være tilbage i vores bofællesskab midt i Århus, og jeg har allerede følt mig ruineret og utrolig nærig af min første tur i Føtex Food. Nu vil jeg pakke min ene kuffert ud, rede sengen og få det hele til at se lidt mere hjemligt ud.

Photobucket

4 kommentarer

 • Mette

  Velkommen hjem! Håber du har haft en god hjemtur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Tusind tusind tak, Mette! Den var heldigvis (stort set) upåklagelig. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen hjem 🙂
  Og JA – De danske priser er jo outrageous!! Da jeg bare havde været 4 dage i Polen, hvor priserne er sindssygt lave i forhold til her i DK, var jeg SÅ nærig! xD I Københavns lufthavn på vej hjem ville de have 36 kr for et stykke brød (!!), så jeg valgte at “sulte” i stedet xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hahahaha, puha! Lufthavnspriser er jo også bare det værste af det værste. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fun facts om mine 3 måneder i Italien